DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Gellys
Hvis du længe har drømt om selv at lave et gellys og være kendt som en knægt i alle fag, så kan du læse denne artikel nemt at beherske en så simpel sag! Så hvad er nødvendigt at have ved hånden, og uden hvilken du let kan gøre?
Du har brug for en stearinlysgel, væge, en saks, en metal- eller plastske, en kuglepen, en elektrisk eller gasovn.

Gellys


Du har også brug for en lav beholder til smeltning af gelen og en dyb en til vand.

Gellys


Glem desuden ikke at hente en beholder, for eksempel et glatvægget glas, der vil fungere som et lys for dig såvel som dekorative elementer til fyldning af gelen.

Gellys

Gellys


Der er ikke så mange virksomheder, der producerer lysegel. I dag bruger vi den gennemsigtige gel fra det tyske mærke Artidee Crystal Kerzen-Gel (Candle gel). Du kan arbejde med ethvert andet, vigtigst af alt, klart følge instruktionerne. Den første ting at gøre er at indstille temperaturen på den elektriske komfur - højst 70 grader. Hvis du har en gasovn, skal du gøre gnisten under gennemsnittet. Fyld en stor beholder med vand og opvarm uden at koge (du bliver nødt til at opretholde denne tilstand af vand, indtil du fuldstændigt smelter gelmassen).

Gellys


Tag en lav beholder, fyld den med en lille mængde gel - 2 spsk er nok - og lav et vandbad. Jeg smeltede gelen lige i fabrikken, da der ikke var meget tilbage.

Gellys


Rør langsomt og konstant gelen med en ske uden at ryste den (dette opnår en enorm mængde luftbobler!). Massen skal blive sjælden nok, men ikke koge - vær forsigtig!

Gellys


Hvis du overopvarmer gelen, bliver den kedelig grå fra gennemsigtig. Bind derefter vægen til stangen og sænk den ned i glasset. Tag en lang veke på forhånd med en margin.

Gellys


Hvis du planlagde at dekorere dit stearinlys med søde kugler, er det nu tid til at gøre det. Læg emnerne på bunden af ​​glasset. Det er bedst væk fra væggene og ikke meget tæt på vægen, men dette forudsættes, at glasets diameter er bred nok!

Gellys


Når gelen er smeltet tilstrækkeligt, straks, men hæld den ikke hurtigt i et glas, så der ikke dannes et stort antal bobler.

Gellys

Gellys


Forsøg ikke at flytte vægen. Bedst af alt, lad gelen afkøle ved stuetemperatur - det tager ikke mere end en time.

Gellys
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner