DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Openwork armbånd
Det vides, at ved den første bekendtskab dømmes en person ud fra hans udseende, tøj og hvor dygtig og uformelig hans stil er. Hvilken fyr, hvad en pige skulle vise deres bedste side. Derudover kan piger være beskedent klædt, men meget sofistikerede. Hver detalje i kvindetoilet skal understrege den foregående, men hvis der mangler nogle detaljer, vil al din indsats gå ned i drænet, og eksemplet på dårlig smag vil blive husket i lang tid. Lad dit tøj være kort og lidt jævnt strengt, men det skal indeholde noget usædvanligt - en slags fremhævning. Et sådant højdepunkt kan være et elegant, men på samme tid ikke særlig iøjnefaldende, håndlavet armbånd.
Til vores armbånd har vi brug for sådanne materialer: et stykke af det gamle hvide bælte (bunden af ​​armbåndet), sorte perler, lim sølv firkanter, saks, en sno, lim og en tråd med en perle nål. Farver, du kan ændre og vælge dine egne.

Openwork armbånd


Først og fremmest tager vi vores gamle hvide bælte og pakker det rundt om armen to eller tre gange (det afhænger af hvilket armbånd du vil have fra to eller tre lag), vi skærer den unødvendige del af. Derefter laver vi flere huller med en vinkel, så armbåndet efterfølgende kunne bæres roligt som et ur, men ikke bange for, at låsen kan gå i stykker. I en afstand på 3-4 centimeter med limfelt kan du direkte, eller du kan indsætte i form af en rhombus, som vist på nedenstående fotografier.

Openwork armbånd

Openwork armbånd


Nu skal du gøre det første sting. Vi samler 12 sorte perler på en nål med en tråd og strækker sig langs diagonalen og fastgør på bagsiden, som vist på det følgende foto. Nota Bene! Husk, at når du skal skifte gevind, skal du ikke vikle en kæmpe spole, det er nok den længde, der vil vikle en del af din hånd til albuen, ellers bliver den sammenfiltret og revet.

Openwork armbånd


Ordningen med denne søm er meget enkel, fordi du bare behøver at lave zigzagsømme i hele armbåndet.

Openwork armbånd


Når vi er færdige med den første zigzag, fortsætter vi med den modsatte zigzag. Vi gør denne procedure, så du får diamanter omkring limstenene.

Openwork armbånd


Tillykke, dit armbånd er klar! Alt, hvad der er tilbage til dig, er at klæde ham ud og stolt bære det med dine hænder. Desuden er et sådant armbånd ikke en skam at præsentere for venner som en souvenir.

Openwork armbånd


Hvis du tager de samme farver som i denne mesterklasse, skal du huske, at armbåndet passer både til et hvidt ur og et sort. Armbåndet giver både harmoni og lidt beskeden elegance til dit look som helhed.

Openwork armbånd
Kommentarer (1)
  1. Ksusha1214
    #1 Ksusha1214 gæster 28. august 2017 12:43
    0
    Siden barndommen elsker jeg armbånd. Når du selv fremstiller smykker, er det endnu pænere at bære det. I dag laver jeg et sådant armbånd!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner