DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Original fotoramme
En smuk ramme med usædvanlig form er en original udsmykning af interiøret. Det ser godt ud på kropstykket i stuen eller fungerer som en lille behagelig souvenir for familie og venner. Fremstillingsprocessen tager ikke meget tid, for dette har du brug for perler og følgende materialer til rådighed:

Et stykke aluminiumtråd (40 cm);
Flerfarvede perler (100 g);
Fiskelinje eller tråd til perler (200 cm);
2 shampoohætter (gel, fløde);
Papp, blå garn, "sigøjner" nål;
Foto at vælge imellem;
Gouache blå, lak.

Original fotoramme


Først skal du tage en aluminiumstråd og bøje den i to; enderne skal være let adskilt til siderne, som om de danner en trekant:

Original fotoramme


I den ene ende af tråden fastgør vi en tynd fiskerilinje eller tråd til perler (efter tilbagetrækning med 4-5 cm) (det foretrækkes at bruge en tråd, så holder produktet sin form bedre). Vi begynder at strenge perler på det, parallelt med tæt indpakning af tråden omkring aluminiumstråden og undgå huller.

Original fotoramme


Vi fortsætter med at strenge perler; efter 4-5 cm tilbage til slutningen, fastgør vi tråden. Vi tager shampoohætterne, fyld den med alabasterblanding, sæt produktet ind i dem med ender (ca. 4-5 cm). Dette skal gøres hurtigt, indtil alabasten er hærdet og placerer rammen så jævnt som muligt. Når produktet er helt tørt, skal du male lågstativene med gouache (du kan dække dem med gnister). Vi dækker hele rammen med lak, lad den tørre.

Original fotoramme


Vi skærer en cirkel ud af papen (hul indvendig), pak den tæt sammen med en blå uldtråd.

Original fotoramme


Inde i cirklen har vi det billede, vi kan lide. Med et lille stykke uldtråd fastgør vi rammen med fotoet nøjagtigt midt i den tørrede struktur. Valgfrit kan du indsætte et smukt billede inde i rammen og dekorere rammen med en lille børste garn.

Original fotoramme
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner