DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Når jeg bygger trappen til loftet, blev jeg ledet af de grundlæggende principper: sikkerhed, bekvemmelighed, funktionalitet, økonomi i fremstilling og visuel appel. På forhånd sørgede han for placeringen af ​​marcherne, når han designede et hus. Til trapperne valgte jeg slutningen af ​​korridoren, sørget for to marcher opad med en 180 graders drejning. Desuden designet han ned i kælderen, og dette er yderligere to marcher.

Loftetrappe

Loftetrappe


Det klassiske (adgang) drejelige trappedesign med to lige flyvninger, der er optimalt tilgængelige, da det besætter et mindre område, og gennem det kan du indtaste det nødvendige møblerne.

Loftetrappe


Korridorens vægge er lavet af trækonstruktioner på tre sider, så jeg besluttede at lave en trappe uden balustre og skjule det som et skab ved hjælp af rummekanismen som døre.

Loftetrappe

Loftetrappe


Han afsluttede skitsen og tegner med en markør en fremtidig trappe på væggene. Stigerøret var 20 cm højt, og selve trinet var 28 centimeter.
Da jeg designede, tog jeg hensyn til følgende:
- trappens hældning skal være minimal, for hvilken det er nødvendigt at øge marchens længde;
- trin skal være mindst 30 centimeter dyb og strengt samme højde, så de er lette at bruge og ikke skades;
- at sikre pålideligheden af ​​designet, inventar, tilstrækkelig belysning;
- implementering af trapperne med en bredde på 90 centimeter i henhold til de anbefalede standarder.
Jeg udførte kosuren i den nederste march fra en bjælke 60 mm tyk og 30-35 centimeter bred. Jeg lavede en bowstring til en kosour fra et hjørne, og forborede huller i den hver 10 centimeter på begge sider for at fastgøre kosuren på væggen. Dette hjørne sammen med andre metalkonstruktioner tjente som trappens bærende ramme. Hele basen på den øverste march blev også lavet af et hjørne, som han tidligere havde savet med en vinkelsliber og svejset på gaden. Som hjørnedonor brugte jeg tre gamle karapatsenge.

Loftetrappe

Loftetrappe


Til en trappetrin med to flyvninger lavede han en platform i midten og fik 40 mm hjørner fast på væggene og lagde en gammel trædør på dem. Ud over at udjævne overfladen og give større styrke til stedet, skruede jeg et ark spånplade 90 cm bredt. Derefter foret han overfladen med lamineret parket og dækkede passagerne med et dekorativt hjørne.

Loftetrappe

Loftetrappe


Antallet af trin i henholdsvis marchen og dens længde af marchen afhænger af højden på anden sal. Trinene giver trappekonstruktionen ikke kun yderligere styrke, men de tillader ikke, at de faldende ting falder ned og luftstrømmen fra kælderen eller spisekammeret går.

Loftetrappe

Loftetrappe

Loftetrappe


Til materialebanerne og stigerørene valgte jeg en velpoleret fyr limet bjælke, der sælges i enhver specialforretning.

Loftetrappe


Trinene til den nederste march blev fastgjort med skruer langs kanten, og de øverste fra indersiden ind i hullerne, der var forberedt i metalhjørnet.

Loftetrappe


For trappens sikkerhed og dens styrke leverede jeg i stedet for hegnet en solid mur mellem marcherne. Hele finish over trappefly blev lavet af MDF-paneler, da det tog højde for, at når du går ned ad trappen, skal du røre ved væggene, og fra dette materiale er det nok at aftørre dem.

Loftetrappe

Loftetrappe

Loftetrappe


Trappen viste sig at være meget holdbar og ganske behagelig, selv for børn, og ved hjælp af rumdørene tilslørede jeg tilstedeværelsen af ​​yderligere rum og isolerede gulve fra hinanden, så varmestrømmen ikke ville gå op, mens varmesystemet fungerede.
Gå tilbage
Kommentarer (3)
 1. Rinat
  #1 Rinat gæster 8. august 2017 10:28
  0
  Jeg synes passagen er for smal. Gennem dette ikke alle møblerne du vil bringe det.
 2. Alexey
  #2 Alexey gæster 5. februar 2018 19:33
  0
  Og døren bag rummet er køligt der til højre. du forlader rummet, åbner døren og helvede der, foran dig er et andet (rum), derudover er det ikke klart, hvordan man åbner det. Og pludselig, sov (fra) loftet, nogen kommer ud (kommer ind) du er døren der, han er derfra. have det sjovt!
 3. ja
  #3 ja gæster 31. marts, 2018 21:50
  0
  dygtigt opfundet

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner