DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hvis du vil give din søster, mor eller kæreste en original en gaveDu kan strikke til dem tager. For at gøre dette har du brug for en hel del: tråd, krog samt ønske. Det er bedre at tage uldtråde og vælge den farve, du bedst kan lide. Krogen skal matche de tråde, du har valgt.
For at strikke denne baret bruges dobbelt hækling og præget vrang. For at binde den prægede forkerte side af søjlen skal du holde krogen ikke i løkken, men omkring den hæklede søjle i forreste og bageste retning.

strikning baret begynder med at strikke en kæde med 6 luftløkker, som skal lukkes i en ring. Dette vil være den første række.

Hæklet baret


Den anden række - i hver løkke i kæden skal du strikke to dobbelt hæklet søjler.

Hæklet baret


Fra den tredje række skal du foretage forøgelser ved hjælp af prægede kolonner indeni. Det vil sige, at den prægede inderside skal strikkes i hver anden dobbelthækling.

Hæklet baret


De følgende rækker skal også strikkes med trin, hvilket øger afstanden mellem de prægede forkerte kolonner med en søjle i hver række.

Hæklet baret


Antallet af sådanne serier med intervaller afhænger af, hvilken diameter du vil strikke. Så jeg fik 16 rækker med trin pr. Hoveddiameter lig med 50 cm.

Hæklet baret


Hvis hovedets diameter er større, vil der derfor være flere rækker.
Derefter skal du strikke rækker med fald.

Hæklet baret


For at gøre dette dobbelt hæklesømme sammen, og den prægede sting strikkes uændret. Jeg har fire rækker. Du kan få flere rækker, hvis der er flere rækker med trin. Strikning af baret ender med strikning af det elastiske bånd ved at skifte aflastningssøjler for de forkerte og forreste.

Hæklet baret


I et elastisk bånd skal du strikke mindst tre rækker. Igen afhænger antallet af rækker af diameteren på det hoved, du strikker på.

Hæklet baret
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner