DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
På Valentinsdag præsenterer folk i kærlighed hinanden med bamser eller andet blødt legetøj, give slik, blomsterbuketter og dekorationer. Tiden går, men værdierne forbliver de samme en gave gør-det-selv indtager en førende position i rangeringen af ​​"hvad man skal give?" Valentinkortet, som vi nu vil overveje, kan bruges som nåleseng, en nøglering i en bil og en sød dekoration i rummet.
Der kræves til syning af valentiner: Gennemsigtig blonder stof, silketråde, røde perler, lyserødt tow (blonder), grønt bånd. Fyldstof til hjertet, (papir, bomuld, tørrede blomster), tilbehør, klar roseknop. Værktøjer: et almindeligt spil, en nål til perler, saks, lim til en klud.
Vi skærer en dobbelt trekant fra stoffet og syr kanterne med tilsætning af perler, du behøver ikke at sy til slutningen, husk, at hjertet skal være fyldt med et fyldstof.

Valentins kort med perler


I vores version er hjertet fyldt med papirhåndklæder, der rives i stykker, hvorefter de hver især indsættes i hjertet af stof. Der skal være en masse fyldstof til, at Valentine skal være tæt, efter fyldning syr vi hjertet til slutningen.

Valentins kort med perler


Hjertet havde en afrundet form, blev tæt, men ikke særlig smuk, perlesømme er sjældne, trådene fra snørestoffet stikker stadig ud i forskellige retninger.

Valentins kort med perler


Når hjertet er fyldt med fyldstof, syet og let dekoreret med perler, skal du give form, for dette tager vi et strammet spil med silketråd, og gennemborer hjertet igennem, stram tråden tæt, sådanne bånd skal gøres, indtil hjertet tager form.

Valentins kort med perler


Nu er valentinen blevet som et hjerte, du kan begynde at dekorere med bånd, tilbehør, fletninger og perler.

Valentins kort med perler


Vi skærer turnetten (ledningen) af den ønskede længde og sy den forsigtigt til hjertet, silketrådene er stærke, men alligevel er du nødt til at sy den tæt, det er til denne løkke, at hjertet hænger.

Valentins kort med perler


Derefter skærer vi af det grønne satinbånd og binder en bue på hjertet, lim til stof skal dryppes ned i knuden fra bogen, så bogen ikke løsner sig. Skær ikke båndet øjeblikkeligt af, prøv først på det, bind en testbue og skær derefter af "Mål syv gange, klipp en gang ...".

Valentins kort med perler


Vi tager tilbehøret, den færdige roseknap og indsætter det mellem hjertet og buen, for at fastgøre det, kan du lave et par sting med silketråd eller dryplim, i vores tilfælde er båndet bundet tæt, og knoppen falder ikke ud.

Valentins kort med perler


Valentine er klar, sådan en artikel vil glæde en elsket, hjerte, blomst, hvad der ellers er nødvendigt for lykke.

Valentins kort med perler

Valentins kort med perler

Valentins kort med perler
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner