DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Træt af gammelt tapet i loftet, vil du genoplive et kedeligt interiør med noget nyt? Og måske blev du oversvømmet af naboer og erstattede tapetet - en nødvendig foranstaltning for at gendanne den forhenværende skønhed i udsigten? Vi tilbyder ikke at sprænge dyre håndværkere, men følg vores råd, mestrer sådant arbejde selv. Har du ikke noget imod det? Lad os derefter komme i gang med virksomheden.
Først og fremmest er vi nødt til at købe tapet, lim, papirbånd, børster og lagerføre på en stepladder. Vælg et tapet, så det med succes harmoniserer med farveskemaet af møbler og vægge. Vi anbefaler at købe ruller med en bredde på 0,53 m, som er mere praktiske at limere end meter. Deres længde kan være 10 m og 15 m, afhængigt af producent og type. Til at begynde med skal du forberede loftets overflade og foretage markeringer, der er multipler af tapetsbredde. Skær derefter ruller og papirtape til limning af samlingerne i strimler med den ønskede længde ved hjælp af saks.

Lim tapet på loftet

Lim tapet på loftet


På samme tid fortyndes limen i en plastbeholder og blandes grundigt, når den tilsættes til varmt vand. Efter et par minutter skal du ryste den kogte masse igen med en børste.


Lim tapet på loftet

Lim tapet på loftet

Lim tapet på loftet

Lim tapet på loftet


Loftsbaggrunde skal limes parvis, man kan ikke klare sig her. Hæld lim i to containere for nemheds skyld. Lim papirbåndet over markeringen og lim hele loftets overflade, der er nødvendig til den første strimmel, med lim. Samtidig med dette trin udtværer den anden person tapetet med lim. Nu, forsigtigt, for ikke at beskadige strukturen, hæv tapetstrimlen til loftet.

Lim tapet på loftet


På samme tid udretter en master omhyggeligt deres overflade og undgår luftbobler, og den anden understøtter kanten.
Tapet skal limes med en overlapning af forkantstenen og derefter med en klerisk kniv skæres overskydende i længden. Så vi vil give loftet et pænt look.

Lim tapet på loftet

Lim tapet på loftet


Held og lykke i denne forretning!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner