DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Hjemmelavet barometer - mesterklasse
Den mest overkommelige og mest populære form for turisme er turisme - til fods. På uafhængige og planlagte vandreruter går millioner af mennesker årligt.
Sådanne vandreture kombinerer sunde udendørs aktiviteter, udvikling og viden om det omkringliggende landskab, som er en meget effektiv metode til omfattende uddannelse af studerende i skolen.
Hovedmålet med vandreture er at tilfredsstille studerendes naturlige interesse i den personlige undersøgelse af deres land, at skabe kærlighed til deres lille hjemland og vise, hvor smuk det er.
Et vigtigt mål med sådanne ture er fysisk træning, erhvervelse af børn af de nødvendige grundlæggende færdigheder i arbejdet og giver dem interesse for at rejse.

Forberedelse på en vandretur, skal du vide vejret til i morgen for at justere planen eller endda udsætte vandreturen, hvis vejrudsigter kan true deltagernes helbred. Det vides, at barometre ud over folketegn forudsiger dårligt vejr. Hver deltager i kampagnen kan lave et simpelt barometer for sig selv, som ikke dårligt forudsiger vejret, og du kan endda tage det med dig, hvis du tager visse forholdsregler.

Hjemmelavet barometer - mesterklasse


For at lave et barometer, tages en glasbeholder fra under børnenes puré med sit lufttætte låg og en tom gennemsigtig stang fra en kuglepen. Et hul bryder gennem låget, så røret kommer ind i hullet med kraft. Kanden skal fyldes med destilleret vand med en tredjedel og skrues på låget, juster stangen, så den ikke når bunden af ​​millimeteren med tre. Vandet i krukken skal tones let ved at tilføje en dråbe blæk til det. Vi tætner rørets samling med hætten med plasticin. Hjemmelavet barometer er klar til brug. Placer barometeret, hvor direkte sollys ikke falder på det. Det er simpelt at bruge et barometer: hvis du ikke ser vand i røret, og endda luftbobler kommer ud fra bunden af ​​krukken, er vejret klart de næste dage. Hvis vandet i røret stiger over niveauet for vandet i krukken, vil vejret forværres, og det er bedre at udsætte lange ture for fremtiden.

Hjemmelavet barometer - mesterklasse
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner