DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Når der er meget lidt tilbage før nytåret, vil jeg bringe dette glade øjeblik lidt nærmere. Hvis du ikke bringer det nye år nærmere, kan du i det mindste skabe en festlig stemning ved at dekorere dit hjem. Og hvis du laver dekorationen selv, kan du også have det godt og have det sjovt.

Jeg foreslår at forme en krans af salt dej, der kan hænges på et juletræ eller på en væg.

Julekrans af salt dej


For at gøre dette skal du forberede en salt dej, som du kan forme fra.

Julekrans af salt dej


Du kan gøre det ved at blande en del af fint salt, to dele simpelt hvedemel og koldt vand. Et glas mel og et halvt glas salt har brug for cirka 125 ml vand. Vand skal tilsættes lidt efter lidt, så massen er elastisk glat, men ikke klæbrig.

Læg den færdige dej i en pose og læg den i køleskabet, hvis du ikke skal skulpturere med det samme. Når du skulpturer, skal du tage dejen lidt efter lidt, så den ikke afvikles i luften. Blind hvilke tal du ønsker. Jeg lavede juletræer, snemænd, stjerner, måneder, sko.

Julekrans af salt dej


Derefter er de nødt til at lave huller, i hvilke derefter en tråd vil blive gevindskåret. Indsæt en tandstikker eller match i hullet. Hullet skal være lidt større end en tandstikker. Bag derefter figurerne i ovnen. Samtidig skal figurerne anbringes i en kold ovn, så produkterne opvarmes med den. Tørretid afhænger af produktets størrelse. De tørrede mig i 10-15 minutter.
I dette tilfælde skal tallene drejes, så de udtørres jævnt.

Julekrans af salt dej


Derefter skal du dekorere figurerne med akvarel eller gouache, efter at de er kølet af. Jeg gjorde det på denne måde.

Julekrans af salt dej


Derefter skal du strenge dem på en streng. Jeg havde guld, jeg brugte det. Jeg strammede flere af de største produkter på hovedtråden og placerede resten på hængende tråde på forskellige niveauer. Du kan gøre, som du vil bedst.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner