DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Billede på en grammofonplade
I lang tid førte jeg mine foretrukne poster, bar dem med mig selv under rejser. Men der er stadig intet at lytte til dem, og at kaste en hånd rejser sig ikke. Derfor besluttede hun at give nogle af dem et nyt liv og omdanne dem til malerier.

Grammofonplade


For et sådant billede har du brug for:
Grammofonplade
Små spåner eller papirservietter,
PVA lim,
gips,
blyant,
Forskellige børster
Primer akryl,
Maling (gouache / akryl).

Grammofonplade


Bare det at male en plade med maling er kornet. Jeg ønskede at give volumen til mit fremtidige billede. For at gøre dette blandes træflis med lim, og der oprettes et volumetrisk mønster ved hjælp af den resulterende masse. Det er mere praktisk at arbejde langs konturen, der er skitseret med en blyant. Hvilken slags billede det vil være, er op til dig. Det kan være en berømt gengivelse (som mine) eller dit eget arbejde.

Grammofonplade


Til at begynde med brugte jeg pasta lavet af mel som klæbemiddel. Men sådan lim viste sig at være uegnet til vinyl og delvis skrællet sammen med chipsene. Derfor er det bedre at tage PVA. Chips kan udskiftes med servietter eller toiletpapir - fra et papir, der er imprægneret med lim, fås også et volumetrisk mønster.

Grammofonplade


Når limet med chips / papiret tørrer, har vi stadig vinylhuller. Da jeg skulle bruge gouache til maling, blev det nødvendigt at dække hele pladens overflade med gips fortyndet med vand. Opdrættet i flydende tilstand og malet med en bred børste. Ideelt skal tørret gips stadig være imprægneret med en akrylgrunning - malingen på denne overflade lægger sig let og jævnt.

Grammofonplade


En tørforberedt rekord kan males. Arbejdet vil se mere solidt ud, hvis du bruger akrylmaling. Men på grund af mangel på sådan, vil almindelig gouache gøre.

Grammofonplade

Grammofonplade

Grammofonplade


Vi starter med baggrunden, går derefter til store genstande og maler i det mindste små detaljer. Takket være hullet i midten af ​​pladen kan det færdige billede nemt hænges på en lille nellik i væggen.

Grammofonplade
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner