DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Du kan prøve at lave fliser til vægdekoration i rum med gips, gipsblanding eller gipspuds. Desuden er der i dag en række forskellige former for støbning af fliser til salg. Selvom du kan bruge en anden form: en plastbeholder til mad, en gryde fra ovnen, endda en rektangulær bakke. Og du kan selv fremstille formen af ​​træplanker.
Massen til støbning af fliser skal tilberedes af tørt gips eller gipspuds - det kan også købes i samme butik. Den tørre blanding skal fortyndes med vand til konsistensen af ​​creme fraiche eller fritters dej.

Flisefabrikation

Flisefabrikation


Formen skal være fugtigt med vand, inden den hældes. Derefter skal skibsføreren pålægge og udjævne den fraskilte gips i den til det krævede niveau. Da de normalt ikke fremstiller en, men mange fliser, anbefales det, at fyldniveauet anføres på formen med en kontrastfarvet maling. Nu skal formen placeres på en plan overflade parallelt med jordens niveau. Hærdede gips i 2-3 timer i den friske luft. Men det er bedre at vente, indtil det stivner, og det kan tage en hel dag. Du kan også bruge mikrobølgeovnen, derefter reduceres hældetiden til 3-4 minutter. Men ikke alle former kan passe ind i mikrobølgeovnen.

Flisefabrikation

Flisefabrikation


Når flisen hærder, skal den fjernes fra formen. Hvis der er et problem, når produktet fjernes fra formen, anbefales det, at bunden af ​​formen anbringes i varmt vand i flere minutter. Drej formen for at frigøre flisen, den skal være på en blød overflade, så flisen, der falder ud af formen, ikke splittes.

Flisefabrikation

Flisefabrikation


Nu kan du give den forreste overflade af flisen den farve, du har brug for for at dekorere rummet. Til maling af gips kan du bruge en række malinger, fra akvareller til olie. Det er helt acceptabelt at anvende farvelægning og trække på det, du ønsker. Pludselig besluttede nogen at "fange" på denne måde deres afkoms kunstneriske talent? Det er bare vidunderligt og meget kreativt! Børnetegninger vil glæde forældrene fra væggene, og de vil ikke være i stand til at brænde ud, samle støv og for at fikse dem behøver du ikke at føre negle ind i væggen.

Flisefabrikation


Du kan også bruge lyse klistermærker som indretning. De kan også købes i butikker. Men nogle kan bruge regelmæssige applikationer ved at skære dem ud, for eksempel fra gamle magasiner eller udskrive dem på en printer. Billeder indsættes blot på overfladen af ​​flisen.
Når den forreste overflade af flisen bliver helt tør, kan den lakkeres. På dette fremstillingstrin er alle farveløse lakker egnede som sludder. Hvis flisen var belagt med olie-maling eller emalje uden brug af klistermærker, kan du blot dække flisen igen med den samme maling.
Kommentarer (2)
 1. ka-50bs
  #1 ka-50bs gæster 9. august 2013 06:59
  1
  Ja, jeg kan huske, omtrent den samme metode var i magasinet Young Technician, men der brændte de gipsen
 2. Oleg
  #2 Oleg gæster 6. marts, 2014 16:33
  2
  Og hvor modig nok sådan en rædsel til at få vist på offentlig visning? :(

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner