DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Dørklokke dørklokke
For ikke så længe siden købte jeg en bitt signalanordning til en fiskestang. Efter 2 dages arbejde brød han sammen. Det viste sig, at jernstykket, der blev strakt af en fiskelinje, brød. Dette stykke jern pressede på kontakterne og lukker kredsløbet. At smide sådan en ting var en skam, og lyden var høj, og jeg tænkte: "Hvorfor ikke genindspille det under klokken?" Også glad for, at detektoren arbejdede på tre batterier - tabletter, hvilket betyder, at den ikke krævede konstant strøm. Derudover var batterirummet let at åbne, og det var let at skifte dem uden at adskille sagen.

Dørklokke dørklokke


demontering

Fjern tøjspinden forsigtigt. For at gøre dette skal du fjerne dækslet og skru løs bolten, der holder tøjspinden. Derefter fjerner vi alle indgreb. Dette er et bord, højttaler og LED. Vi river ikke noget, men får det bare, så alle ledninger forbliver på plads. Der er to afbrydere. En på tavlen, der inkluderer hele enheden. Den anden mindre er adskilt fra brættet, den tændes, når fisken hakker.

Dørklokke dørklokke

Dørklokke dørklokke


genindspilning

Vi lodde ledningerne fra den anden switch og lodde til enhver anden. En afbryder, der slukkes, når du fjerner din finger, gør det. Det er vigtigt at lodde ledningerne længe, ​​i mit tilfælde er det cirka 15 meter. Du kan tage en tynd ledning, millimeter 4. Så lodder vi LED. Vi har ikke brug for ham. Selvfølgelig kan det være tilbage, men det er til ingen nytte, da det ikke skinner lyst. Du kan prøve at forbinde spanden gennem en transistor, men dette er for meget ståhej, jeg gjorde ikke dette. Du kan også tilslutte højttaleren gennem en modstand, hvis lyden er høj efter din mening, men det passer mig, så det gjorde jeg heller ikke. Det gjenstår at skubbe alle detaljer tilbage i huset og fjerne ledningerne til kontakten.

Dørklokke dørklokke


Så limede jeg sagen med tape på væggen over døren. Derefter trak han kontakten til det rigtige sted og limte den med superlim. Alt fungerer, så jeg rodede ikke noget.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner