DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Til sidst besluttede børnene og jeg at fremstille Kusudama, en japansk kugle med papirblomster. I gamle tider lavede og hængte japanerne sådanne bolde over patientens seng til hans hurtige bedring. En samling af medicinske urter blev nødvendigvis anbragt i midten af ​​bolden.
Kusudama var vores gamle drøm, men da dens teknologi er ret kompliceret for børn, udsatte vi konstant fremstillingen.
Til sidst, takket være det faktum, at det var nødvendigt at udføre håndværket på børnenes udstilling, besluttede de, og det var dette, der kom ud af det.
For at komme i gang tog vi et sæt farvet papir til en A4-printer. Flere ark blev skåret i jævne firkanter med en side på 9 cm. Fra hvert ark blev de 6 stykker. Bare antallet af kronblade til en blomst. Så begyndte hver firkant at kollapse og bøjes i denne rækkefølge.
Fold firkanten i halvdelen for at lave en trekant.

Kusudama


Bøj hjørnerne af den resulterende trekant til midten. Det viser sig at være en romb.

Kusudama


Vi bøjer det venstre hjørne, og når vi udvider lidt fra indersiden, kombinerer vi dets midterste med trekantens ekstreme kant. Vi gør det samme med højre side.

Kusudama


Vi bøjer de resulterende øverste hjørner fremad.

Kusudama


Kombiner de ekstreme kanter af små trekanter og bøj.

Kusudama


For at give det ønskede kronblad det ønskede udseende forvandler vi det til en kegle og limer de indvendige dele. Det viser sig, at der allerede er stamens inde i kronbladet. For hver blomst lavede vi seks sådanne kronblade og limede dem sammen.

Kusudama

Kusudama

Kusudama


For at få bolden lavede vi 12 blomster i forskellige farver og limede dem også sammen. Vi gjorde dette job om aftenen. På trods af det faktum, at børnehaver gjorde kusudama, viste det sig at være fremragende, tilsyneladende på grund af det faktum, at alle mangler "gik" i midten og de var helt ikke synlige.
I vores fremtidsplaner skal du prøve at lave en mere kompleks kusudama.

Kusudama

Kusudama
Kommentarer (1)
  1. tigozawr
    #1 tigozawr gæster 24. marts, 2012 20:39
    0
    Super! Jeg elsker origami kys Jeg vil prøve at gøre

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner