DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Pollock i dejen" Guldfisk "
Sammenlignet med anden skaldyr har pollock en lav pris, mens listen over nyttige egenskaber, den besidder, ikke er mindre end dyre fiskesorter. Pollock er en kraftig antioxidant, indeholder meget protein og jod, kalium, fosfor, vitamin A, vitamin PP, er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Takket være alle disse komponenter er pollock nyttigt for mennesker i alle aldre.
Der er mange madlavningsmuligheder til denne fisk. I betragtning af at pollock er noget tørt og angår diætprodukter, er det vigtigt at vælge den rigtige måde at tilberede den på. Dej, lige i tide, kommer til pollock, gør den saftig, mør og meget velsmagende.
Pollock i dejen guldfisk

Har brug for


Ingredienser, der skal til for at tilberede den gyldne fisk:
  • Hovedløs pollock - 800 gram (du kan tage den færdige filet).
  • Kefir - 100 gram.
  • Mel - 3 spsk.
  • Æg - 1 stk.
  • Vegetabilsk olie til stegning.
  • Salt.
  • Citron - 1/3 del.

Pollock i dejen guldfisk

Trin for trin opskrift på pollock


1. Hvis fisken blev købt frossent, skal du afrime den ordentligt inden skæring. Enhver fisk, der købes i køleskabet, afrimes, og der bruges under ingen omstændigheder en mikrobølgeovn eller en strøm af ledningsvand. Optøning af fisk ved stuetemperatur er også forkert. Først skal du koge pollockfileten. For at gøre dette skal du skære halen og fenerne af, rense fisken fra indersiden, vaske den, tør den lidt med køkkenservietter, skære med, fjerne alle knogler godt, fjerne huden og skære hver plade i to. Så fra en fisk opnås 4 stykker af mellemstor størrelse.
Pollock i dejen guldfisk

2. Drys pollockfilet med citronsaft og lad stå i 10 minutter. Et vigtigt punkt - fisken skal drys med citronsaft og ikke vandes med dem. Sammen med det faktum, at citron eliminerer lugten af ​​fisk, giver fisken en delikat smag og aroma, reducerer saften af ​​denne citrus mængden af ​​protein i det rå produkt.
3. I mellemtiden kan du koge dejen.
Pollock i dejen guldfisk

Pisk ægget, visp det lidt med en visp, tilsæt kefir, mel, salt lidt.
Pollock i dejen guldfisk

Bland alt godt, så der ikke er klumper tilbage. Efter konsistens skal dejen ligner creme fraiche.
Pollock i dejen guldfisk

4. Salt lidt fisk (det er vigtigt ikke at overdrive det, da det også findes i dejen). Hæld vegetabilsk olie i en gryde, opvarm, dypp hvert stykke fisk i en dej og læg den til stegning. Det er nødvendigt at stege i 7-10 minutter på svag varme. Spar ikke olie.
Pollock i dejen guldfisk

Det er bedre at lægge den færdige fisk derefter på servietter og lade dem absorbere det overskydende fedt.
Pollock i dejen guldfisk

5. "Guldfisk" kan serveres med potetmos, stuvede grøntsager eller enhver form for grød.
Pollock i dejen guldfisk

Bon appetit!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner