DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Du kan lave et kunsthåndværk, der bringer glæde fra husholdnings ting og genstande. Resultatet bliver fantastisk. Et usædvanligt hjemmelavet legetøj kan more et firma på en ferie, tage et barn, arrangere en konkurrence. Vi vil gøre en folkelig legetøj hummer. Hvorfor sådan et navn? Det er ansvarlig for sig selv. Hvis det sættes i handling, uforstyrret, vil det give en summende lyd, der hypnotiserer alle.


Du kan lave to muligheder for summere - fra en pind (finno-finsk) eller fra en knap (russisk).


Mulighed nummer 1

Vi tager en kvist af bjørk med en diameter på ca. 1,2 - 1,3 cm. Skær forsigtigt enderne på begge sider med en skarp kniv (eller savet med en stikksag), så der er ca. 7 cm i længden - en lille bjælke.


Med en bore med en tynd bore borer vi gennem huller, der er skitseret i midten af ​​stokken - 2 huller (eller gennembor med en skarp genstand). En lille afstand skal forblive mellem hullerne - 2 - 3 mm.


Derefter har du brug for et stærkt snoet reb (et rundt silkeknus er passende) - 120 - 125 cm. Vi passerer det gennem hullerne, så der dannes løkker fra venstre og højre ende.


Vi binder rebet. Det summende viste sig.


Det skal sættes i gang. Og hvis du ikke kan øjeblikkeligt summere, skal du vænne dig til det. Rebet under spinding bør ikke falde, men ville være i konstant spænding, og derefter brummer 100 hundrede procent.
Mulighed nummer 2
I russisk kultur udførte en knap ikke kun hovedfunktionen af ​​fastgørelse, en talisman, men ud fra den kunne man lave en masse summere - store, mindre.


Tag en knap, træk gennem den en streng, stærk strikket snoet tråd eller forstærket. Tråden skal dog ikke være for lang, fordi den vil blive forvirret, forstyrre, men heller ikke kort (du kan ikke slappe af). Bind enderne i en knude.


Udført, gå videre til nyt sjov. Vi begynder at summere, udvikle håndstyrke, konkurrere med mand, kone, venner, børn.


Og hver buzz har sin egen unikke stemme.

Gå tilbage
Kommentarer (5)
 1. SERJIK
  #1 SERJIK gæster 6. december 2011 15:31
  0
  Der var sådan et hjemmelavet produkt. MEG OG BEDRE AF TRAMPER MED SPYKE)))
 2. Endy
  #2 Endy gæster 6. december 2011 17:46
  0
  på samme måde biggrin
 3. Ilya
  #3 Ilya gæster 1. marts 2012 18:12
  0
  Ja, jeg kan huske, at de gjorde det fra trafikpropper !!!!! foreveralone exccited!
 4. Ilya
  #4 Ilya gæster 1. marts, 2012 18:13
  0
  [b] Ilya [/ b],
  ! trollface!
 5. Ilya
  #5 Ilya gæster 1. marts 2012 18:15
  0
  ! beerguy! gjorde sådan

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner