DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Hurtig mikrobølgeovn gryderet
Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

Vi bringer opmærksomheden på en opskrift på en meget velsmagende, delikat, luftig ostemasse. Denne skål er ideel til hengivne af den rette ernæring. Kogesæt med cottage cheese er en fremragende kilde til styrke og energi, derfor fungerer den godt som en morgenmad. Madlavning tager ikke meget tid, og du vil bestemt lide resultatet. Hav en dejlig madlavning!

ingredienser:


  • Fedtfri cottage cheese eller 1% - 300 gram (1 pakke).
  • Mælk, fedtindhold op til 1,5% - 150 ml.
  • Kyllingæg - 3 stykker.
  • Sukkererstatning eller honning - efter smag.

Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

Madlavning mikroovnskåle:


1 - 2. Først skal du tilberede alle ingredienserne. Sæt dem fra køleskabet til overfladen, og lad dem ligge i 30 minutter. Faktum er, at alle ingredienser skal have den samme temperatur. Dette er nødvendigt, så gryden er mør og luftig. Vi tager 2 containere. Det er nødvendigt at adskille proteinerne fra æggeblommen. For at gøre dette er det nok at bryde ægget med en kniv i to dele og hæld proteinet, der dækker æggeblommen med den anden del af skallen.
3. Tag en skål med æggeblommer. Det er bedre at blande dem straks, indtil de er glatte. Tilsæt cottage cheese gradvist med skålen, og pisk konstant med en mixer. Hæld nu mælken forsigtigt under omrøring lidt.
Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

4 - 5. Lad os gå videre til proteinerne. De skal afkøles ved køling i 30 minutter. Vi tager proteinerne ud og slå dem med en mixer, indtil de er frodige skum. Det er bedre at gøre dette med mixerens højeste hastighed for at berige proteinerne med ilt. Jo mere storslåede egern, jo mere øm og luftig gryderet. Bland proteiner og æggeblommer, bland grundigt med en visp. Tilsæt en sukkererstatning eller honning.
Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

6 - 7. Tag dejen og hæld den i en anden skål, der er egnet til en mikrobølgeovn. Vi sætter dejen i mikrobølgeovnen med en effekt på 800 watt i 20 minutter. Vi får cottage cheese gryderet. Fra oven kan det hældes med honning, sukkerfri sirup eller bare moses fra bær eller frugt. På billedet hældes gryden med marmelade uden sukker.
Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

Lækker højprotein cottage cheese gryderet er klar! Til madlavning havde vi ikke engang brug for en ovn, men det viste sig ikke værre! Bon appetit!
Mikrobølgeovn hurtig ostemasse gryderet

Totalt:


  • Tilberedningstid: 50 minutter.
  • Portioner pr. Beholder: 3 stk

Energiværdi pr. 100 gram:
  • Kalorieindhold: 89 kilokalorier.
  • Protein: 12 gram.
  • Fedtstoffer: 3 gram.
  • Kolhydrater: 2 gram.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner