DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Crucian bagt i salt
En enkel måde at tilberede lækker fisk på. Fisken, der er bagt i salt, bliver duftende og saftig. Vær ikke bange for, at den saltes. Fiskene bliver moderat salte. Hun vil tage salt så meget, som hun har brug for.
Bagt crucian i salt

Ingredienserne


Væsentlige ingredienser til bagt hel crucian karper.
produkter:
  • - crucian karper - 1 stk. (0,5 kg);
  • - æggehvide - 1 stk .;
  • - citron - ½ stk .;
  • - greener (rosmarin, persille eller dild) - flere grene;
  • - salat - 2 stk .;
  • - salt - 0,5 kg;
  • - vand.

Bagt crucian i salt

Tid: 60 minutter
Udbytte: 2 portioner.

Madlavning crucian i salt


Vi tager fisk, der vejer mindst 0,5 kg. I dette tilfælde crucian karper. Vi renser crucian fra skalaer. Sørg derefter for at fjerne gællerne fra fiskens hoved. Derefter skærer vi den krokiske mave, fjerner insiderne. Vi vasker mavehulen og renser den sorte film derfra.
Bagt crucian i salt

Inde i den crucian karpets mave placerer vi skiver citronskiver og greener (forresten kan du lægge hakkede grøntsager ud over greener og citron inde i fisken: for eksempel skiver tomat, løg eller græskar). Du behøver ikke at salte fisken hverken inde eller ude.
Bagt crucian i salt

Nu tilbereder vi bagesaltet i crucians ovn. Vi tager stort salt. Knæk det rå kyllingæg. Vores æggeblomme går til en anden skål, og æggehviden sendes til saltet.
Bagt crucian i salt

Tilsæt derefter lidt vand til saltet med protein.
Bagt crucian i salt

Bland salt med protein og vand. Resultatet er en masse, der i konsistens ligner løs sne. En sådan saltmasse vil blive perfekt bevaret på fisk.
Bagt crucian i salt

En lille del af det forberedte salt spredes i et tyndt lag på en bageplade.
Bagt crucian i salt

Vi spreder crucian fyldt med greener og citron på saltet.
Bagt crucian i salt

Vi spreder alt det resterende salt på den crucian karper. Vi dækker al crucian karper med et kontinuerligt lag saltmasse.
Bagt crucian i salt

Vi lægger crucian karper i salt i en forvarmet ovn.
Bagt crucian i salt

Vi bager hele crucian i ovnen ved t = + 200 ⁰C. Brød (der vejer 0,5 kg) bages i salt i ovnen i 30 minutter. Derefter afkøler vi fiskene direkte i salt, når vi tager en bageplade med crucian ud af ovnen.
Bagt crucian i salt

Så får vi fiskene ud af saltskallen. For at gøre dette, brydes skorpen med salt, der er bagt oven på fisken, ved at tappe den med en kniv. Der dannes revner på saltskallen, hvorefter denne skal let fjernes i store stykker.
Bagt crucian i salt

Når du har befriet fisken fra salt, knus det resterende salt fra det. Vi spreder hele crucian på en stor tallerken og dekorerer det med greener, tomater og citronskiver.
Bagt crucian i salt

Efter at have skåret huden oven på en hel bagt crucian karper, spreder vi hver saftig og lækker fiskemasse på en tallerken. På serveringspladerne ved siden af ​​fisken skal du sprede greener og citronskiver. Hvis grøntsager blev anbragt i maven på en crucian karper inden bagning, lægger vi også grøntsagerne på tallerkener med fisk.
Bagt crucian i salt
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner