DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Mutter til beskyttelse mod fastklæbning af disken i grinder
Mutter til beskyttelse mod fastklæbning af disken i grinder

Under kørselens betjening kan spændemøtrikken, der holder skiven, strammes så meget, at det simpelthen er umuligt at skrue den ud med en standardnøgle. Antennerne kan trækkes ud i den, de kan bøjes, og der er også hyppige tilfælde af brud på gearlåsknappen.

Bevægelig skivemøtrik


Den nemmeste måde at håndtere papirstop ved at bruge en speciel møtrik med en bevægelig skive presset på. Brug af en sådan klemme eliminerer dens vedhæftning til disken.
Mutter til beskyttelse mod fastklæbning af disken i grinder

Mutter til beskyttelse mod fastklæbning af disken i grinder

For at bekæmpe låsen brugte jeg en provisorisk pakning lavet af papir eller gummi og lagde den mellem disken og møtrikken. Dette er en meget effektiv metode, men over tid komprimeres pakningerne, så der stadig opstår fastklemning. Ulempen med denne løsning er stigningen i rutine med omarrangering af diske. Med jævne mellemrum holder pakningen sig fast, så du er nødt til at tænke med den for at fjerne den og omarrangere den.
En møtrik med en roterende skive er efter min mening den mest effektive løsning til at forhindre, at der sidder fast på disken. Det er billigt, mens brugen vil spare en masse skøre metalskiver, som, når de var fastklemt, måtte brudes før for at frigøre skaftet.
Mutter til beskyttelse mod fastklæbning af disken i grinder

Nødevarianten, der faldt i mine hænder, har en præget skive med en ekstruderet bund. Dette tillader, på grund af reduktionen i kontaktområdet, at øge det tryk, som disken presses med.
Ved hjælp af en sådan klemme er det muligt at eliminere skader på værktøjet, når skiven frigøres ved at slå eller dreje spiren på gearkassen. Dette er især vigtigt, hvis vinkelsliberen er under garanti, og derfor er mekanisk skade på dens overflade uønsket.

Se videoen


Gå tilbage
Kommentarer (4)
 1. Gæst Ruslan
  #1 Gæst Ruslan gæster 26. november 2018 10:22
  4
  Da jeg købte min Fiolent-2kW kværne, der er designet til arbejde i produktion. Så der er et klistermærke på diskhuset. "Installer disken med en materialemuffe til gearkassen. Det er hvad jeg altid gør
  1. En anden Sergey
   #2 En anden Sergey gæster 28. november 2018 00:07
   2
   Ruslan, jeg har den samme bulgarske Fiolent, det er virkelig gjort for russerne! Jeg arbejder i værktøjstjenesten, og jeg er allerede træt af at fortælle alle, HVORDAN INSTALLERES DISKEN PÅ BULGARISK KORREKT. 95% sætter "billedet" ud (normalt en metalring fra siden af ​​billedet). Og ved du, hvad de argumenterer med? Så du kan se markeringen af ​​disken uden at fjerne den fra slibemaskinen :))))). Hvis disken er installeret korrekt, er fastklæbning næsten umulig, og så er der ingen masterklasser til, hvordan man skruer disken ud!
   1. Sektor
    #3 Sektor gæster 6. december 2018 11:29
    0
    Det russiske folk er meget nysgerrig og har som regel meget ekstra tid. Derfor kommer de med alle slags pakninger lavet af pap, plastflasker i stedet for bare at lægge disken med det samme.
    1. hah
     #4 hah gæster 13. december 2018 18:05
     1
     I det hele taget er der ingen forskel, hvordan man sætter en disk, hvordan man biter det så og vil være en smule 14 år af arbejde BULGARA har forskelligt lavet diske baseret, skal man være nødt til at tage en dåse og stoppe

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner