DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Overførsel af billeder til stof
Hver af os har yndlingsbilleder eller billeder. Uanset om det er et dyrt foto, eller bare et smukt billede fra Internettet. Måske skulle du prøve at skabe din egen unikke t-shirt ved at overføre dette billede til et stof? Det er meget enkelt, og resultatet glæder ikke kun dig, men også dine kære.
I dag overfører vi billedet bare til et separat stykke stof, det er lettere at træne. Og så kan du overføre tegningerne til en T-shirt, T-shirt og andre ting. Det er vigtigt at forstå, at det er nemmest at overføre billedet til bomuld. Du kan også overføre billeder til silke. Billedet vil være lysere end et bomuldsprodukt.
Overfør billeder til stof

Overfør billeder til stof

I dette eksempel vil jeg vise dig en meget enkel måde at overføre billeder til stof på. Vi vil bruge genstande, der findes i næsten ethvert hjem.
Som du kan se, brugte jeg et malet billede af vores hund, men denne metode er også velegnet til ethvert foto.

1. trin: Hvad du har brug for at forberede


Overfør billeder til stof

Du har brug for følgende emner:
 • Stoffet.
 • Billedet udskrives ved hjælp af en laserprinter (hvis det udskrives ved hjælp af en inkjetprinter, fungerer intet)
 • Lavendelolie
 • Papirark.
 • Klæbende tape.
 • En ske.
 • Brush.
 • Jern.

2. trin: Forberedelse


Overfør billeder til stof

Overfør billeder til stof

Overfør billeder til stof

Stryk et stykke stof. Som du kan se, brugte jeg en pudebetræk til dette.
Et ark papir skal placeres under stoffet, det er nødvendigt at absorbere overskydende væske.
Brug maskeringstape til at fastgøre billedet på stoffet. Det skal spejles, især hvis du planlægger at indpakke tekst. Hvis dette ikke gøres, vil billedet på stoffet derfor være placeret bagfra. Det er nødvendigt at rette billedet, ellers kan det skifte under drift.

3. trin: Billedoverførsel


Overfør billeder til stof

Overfør billeder til stof

Overfør billeder til stof

Slip et par dråber lavendelolie på billedet og brug en pensel til at fordele dem jævnt over hele overfladen. Det er vigtigt at behandle hele billedet omhyggeligt, så der ikke er tørre steder.
Efter ca. 1-3 minutter kan du begynde at overføre billedet. Jeg brugte en ske til at gøre dette. Ved hjælp af en ske skal du begynde at skubbe billedet forsigtigt. Det er vigtigt at skubbe hele billedet. Fra tid til anden kan du løfte billedet forsigtigt for at se, hvad der sker.
Når billedet er overført til stoffet, kan du fjerne papiret og lade stoffet tørre. Det skal siges på forhånd, at det overførte billede vil være lidt mindre klart end originalen. Hvis ikke alle områder er presset godt igennem, vil der desuden være huller på stoffet.

4. trin: Konklusion


Overfør billeder til stof

Det eneste, der skal tilbage, er at stryge stoffet med det overførte billede. Brug ikke dampfunktionen. Strygningstemperatur kan variere afhængigt af stoffetypen. Indstil den maksimale temperatur, der er egnet til denne type stof.
Når du oversætter et stort billede, er det bedst at udjævne arket i flere gennemløb. For at gøre dette skal du langsomt bevæge jernet tæt sammen til bordet langs billedets lange side. Tiden for et pass skal være ca. 30 sekunder.
Det færdige mesterværk med det overførte billede kan vaskes i en vaskemaskine ved en temperatur på 40 ° C (104 ° F). Men her er det vigtigt at overveje, at det overførte billede med hver vask bliver blekere.
Ud over denne metode er der en lidt anden mulighed. Men til dens implementering skal du først stivelse af stoffet og derefter vente, indtil det tørrer. Stivelse påvirker ikke det endelige resultat.
Det er alt, lykkedes det, lykønskninger!
Artiklen er specielt oversat til washerhouse.com/3/da
.
Gå tilbage
Kommentarer (1)
 1. OlgaZakhar
  #1 OlgaZakhar gæster 6. august 2017 09:21
  2
  Smuk kaaak. Du opfordrede mig til at arbejde! Men jeg glemte endda, hvor cool det er ... Jeg kiggede på dig, læste det, det er alt! Jeg vil fange min kat))) men det ser ud til, at det er endda sejt at udskrive bogstaver i spejlet: du går, og alle prøver at læse) især teksten)))

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner