DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Kurv" Hjerte "af tråd og tandstikkere
I stedet for at sidde og kede sig, kan du engagere dig i en nyttig forretning, der desuden vil give en masse fornøjelse. Lad os tage og væve en hjerteformet kurv fra tråde! Opgaven foran os er enkel, selv et barn kan gøre det. En sådan kurv vil være en vidunderlig dekoration af et rum, et toiletbord, en souvenirhylde. I den kan du opbevare smykker, hårklip, forskellige bagateller og pyntegryn. Og et håndlavet produkt viser sig at være en vidunderlig gave til enhver kvinde, det være sig mor, kæreste, lærer eller enhver anden.
Kurv med tråd og tandstikker

Materialer til fremstilling af en kurvkurv:
 • - tykt pap (fortrinsvis bølgepap);
 • - et ark almindeligt pap;
 • - et ark farvet papir;
 • - tandstikkere - 26 stk .;
 • - en trådkugle til strikning;
 • - nålen er stor;
 • - store perler;
 • - saks;
 • - PVA lim;
 • - hjerte mønster.

Kurv med tråd og tandstikker

Fremstillingsproces:
1. Cirkel hjertemønsteret på et stykke bølgepap såvel som på ark almindeligt pap og farvet papir. Klip ud. Vi limer hjerterne fra almindelig pap og strammes sammen, derefter laver vi huller med nålen omtrent samme afstand fra hinanden. Indsæt tandstikkere.
2. Vi begynder at væve en kurv. For at gøre dette, fastgør vi tråden på den første tandstikker, binder en knude og sænker den ned til bunden. Væv på denne måde: Tråd en tråd til en tandstikker - før en tandstikker osv.
Kurv med tråd og tandstikker

Under vævningen kan tandstikker falde ned, så du er nødt til at holde dem med dine hænder og justere med jævne mellemrum.
3. Når halvdelen af ​​den første række er flettet, og vi var ved tandstikkeren overfor den, hvor knuden var bundet - vikler vi tråden rundt om denne tandstikker og fortsætter med at væve yderligere.
Kurv med tråd og tandstikker

Kurv med tråd og tandstikker

4. Væv den resterende halvdel af rækken, stop på en tandstikker med en knude og drej.
Kurv med tråd og tandstikker

5. Væv på samme måde yderligere. Vævning hver halve række og finde dig selv på en tandstikker med en knude og på den modsatte en, skal du lave en trådwrap omkring denne tandstikker.
Kurv med tråd og tandstikker

Kurv med tråd og tandstikker

6. Trådene skal sys i et tavlemønster, vi kontrollerer dette ved hjælp af en enkelt tandstikker. Hvis tråden i den første række gik efter den, skal den i den anden række gå foran osv.
Kurv med tråd og tandstikker

Kurv med tråd og tandstikker

7. Når der er et par millimeter tilbage til enden af ​​tandstikkere, afslutter vi vævningen. For at gøre dette skal du henvende dig til den næstsidste tandstikker - det er denne foran tandstikkeren med en knude - bind en knude på den og skjul den forsigtigt mellem rækkerne.
8. Toppe af tandstikkere er dekoreret med perler. For at holde dem godt drypper vi PVA-lim ned i hullerne.
Kurv med tråd og tandstikker

Kurv med tråd og tandstikker

9. Sømmen på karton kan skjules med et satinbånd eller males over med maling.
Kurv med tråd og tandstikker

En hjerteformet kurvkurv lavet af tandstikkere er klar!
Gå tilbage
Kommentarer (1)
 1. Lalika
  #1 Lalika gæster 8. august 2017 10:33
  1
  Det er fascinerende at lave et sådant hjerte, men desværre, dette er en støvsamler!
  Den 14. februar præsenterede en dreng et sådant hjerte med et generelt foto limet indeni, fordi tråden var uld og støv blev tiltrukket af hende med en utrolig hastighed! Hvis tråden var syntetisk, kunne hjertet periodisk aftørres, og det ville være en skam at smide det væk, og efter et halvt år er udseendet helt "forkert"

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner