DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Hvordan laver man marengs?
At tilberede marengs tager cirka to timer, men det er bedst at lade marengene tørre i en anden dag. Hvis marengene er tørret ordentligt, er marengkernen tør og ikke tyktflydende, bider den let af og smelter i munden. Både voksne og børn elskede marengs, mens marengs ikke opsættes i ekstra pund. Derudover kan du justere mængden af ​​sukker, når du forbereder marengs. Der kræves kun to ingredienser til forberedelse - dette er æg og sukker.
Hvordan man laver luft marengs

Tilberedningstid: to timer.
Sværhedsgraden ved madlavning: let.
ingredienser:
 • To æg;
 • Hundrede gram sukker;
 • Folie til bagning;
 • Wienerbrød taske.

Madlavningsopskrift:
For det første skal du skylle ægene, dette vil hjælpe med at undgå salmonella. Separer proteinet fra æggeblommen og deles i to forskellige plader. Yolk er ikke længere nødvendigt, det kan bruges i andre opskrifter.
Hvordan man laver luft marengs

Pisk proteinet med en mixer. Vi starter fra den første hastighed og øger gradvist hastigheden. Pisk til en tyk hvid, tyktflydende masse. Hæld sukker, og fortsæt med at piske. Alle sacchariner skal smelte. Massen skal være tyk og ikke drænes fra pisken. Massen skal stå og forblive på pisken. Du skal slå i cirka ti minutter.
Hvordan man laver luft marengs

Hvordan man laver luft marengs

Vi klargør en konfektionssprøjte til deponering. For at gøre massen lettere at lægge i posen trækker vi konditorposen på kruset. Spred massen indvendigt med en ske.
Dernæst dækker vi bagepladen med folie og planter marengsen. Jo mindre marengs, jo hurtigere bages den. Du kan fængsel fra alle former du ønsker.
Sæt den i ovnen for at bage. Ovnen skal opvarmes til 70 grader, ikke højere. Bages i en time. Åbn nogle gange ovnen og se, så bunden ikke brænder, hvis bunden er brun, reducerer vi ilden.
Hvordan man laver luft marengs

Hvordan man laver luft marengs

Efter en time skal du reducere ilden til 50 grader, åbne døren og lade den være åben, så fordampningen forlader. Lad det bage i endnu en time.
Hvordan man laver luft marengs

Sluk for ovnen og lad den natten over. Du kan spise straks, så snart de er afkølet og let falder bag formen. Server te til en god film!
Gå tilbage
Kommentarer (2)
 1. Ekaterina Selezneva
  #1 Ekaterina Selezneva gæster 8. august 2017 2:44 p.m.
  2
  Let opskrift, kogt der var intet overraskelseskapel! En sådan blød og delikat struktur er perfekt til dekorering af kager eller bare sådan, med kaffe eller med kølig juice. Børnene var begejstrede. Jeg anbefaler denne opskrift til alle.
 2. N1tro
  #2 N1tro gæster 22. august 2017 09:59
  0
  Igen var jeg overbevist om, at godbidder kan og bør gøres derhjemme, alt er enkelt! Tak til forfatteren for en forståelig opskrift og trinvis design!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner