DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »At lægge linoleum med egne hænder
Under reparation af en lejlighed er en vigtig del udskiftning af gulve. Meget populær i den moderne verden er sådan en belægning som linoleum. Dets vigtigste fordele er:
1. Lav pris;
2. Vandafvisende;
3. Slidstyrke.
DIY linoleumlægning

Ud over alt dette er det værd at tilføje et enormt antal forskellige farver, hvorfor dette gulvbelægning passer perfekt ind i ethvert køkkeninteriør. Med den uafhængige lagning af linoleum kan du spare på arbejdstagerne, især da du ikke har brug for særlig viden og færdigheder til denne type reparationsarbejde. Til lægning af linoleum har du brug for følgende værktøjer:
1. Konstruktionslim;
2. blyant;
3. Roulette;
4. Saks;
5. Skruetrækker;
6. Selvskærende skruer.

Vi starter med det faktum, at vi fjerner alle genstande, der står på gulvet fra lokalet. Hvis rummet har et baseboard, skal du fjerne det. Dernæst skal du fjerne det gamle gulvbelægning, rengøre gulvet fra støv og snavs med en støvsuger eller en kost. Det er værd at bekymre sig om målinger på forhånd, til længde og bredde, skal du tilføje 5 centimeter, da væggene kan være ujævn og linoleum muligvis ikke nok.
Når man begynder at lægge linoleum, er det værd at huske, at temperaturen i rummet skal være mindst 15 grader. Efter køb er linoleum nødt til at "hvile" for at undgå bøjninger og folder. Dagen før du begynder at arbejde, skal du sprede denne gulvbelægning på et rent gulv i den rækkefølge, du planlægger at lægge det.
En ideel mulighed ville være, hvis linoleumet er solidt. Hvis du skal lægge det i flere stykker, skal du sørge for, at sømmene er i midten. Når du påfører linoleum på væggene, skal du ikke glemme det faktum, at der ikke skal være en stor overlapning, derefter afskærer du overskydende. Trimning af linoleum anbefales med speciel saks, der tidligere har bemærket kontaktpunkterne med væggen.
DIY linoleumlægning

DIY linoleumlægning

DIY linoleumlægning

I et lille rum kan linoleum fastgøres med en sokkel. Hvis rummet er stort, skal du bygge lim. Dette gælder også de rum, hvor der er en stor belastning på gulvet. Efter at have lagt dette gulvbelægning, er det nødvendigt at fastgøre det ved hjælp af en sokkel. For at undgå bøjning af linoleum i døren, anbefales det at fastgøre det med selvskærende skruer.
Gå tilbage
Kommentarer (1)
  1. Ekaterina Selezneva
    #1 Ekaterina Selezneva gæster 8. august 2017 15:34
    0
    Dette råd hjalp endelig med at lægge linoleum menneskeligt. Gulvbelægningen er næsten målstregen, før reparationen er afsluttet, og så skete der en bedøvelse ... Hvordan man kan sætte det hele på samme måde, så der ikke er krækninger og buler med bøjninger. Der var ingen penge til håndværkere, reparation og så fløj ind i en krone. Med rådene beskrevet ovenfor er vores gulve perfekt jævnt!)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner