DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Sådan syr du en kvindeshat til en fotoseanse
Det er ingen hemmelighed for nogen, at så mange mennesker bare elsker at være vært med kostumede fester til forskellige ferier, især synder de som disse på nytårs og halloween. Hovedbetingelsen for en sådan fest er tilstedeværelsen af ​​et smukt kostume, der skjuler det ægte ansigt for den, der er under det, eller vice versa at omdanne det til genkendelse. Det er meget lettere for mænd at vælge et tøj til sådan en fest, men hvis du er en pige og du blev inviteret til en kostumebold, bliver du sandsynligvis ikke generet, for at købe et smukt kostume koster en masse penge.
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse
En ideel vej ud af en så vanskelig situation er uafhængig syning af tøj ved bolden eller snarere syning af nogle af dens dele.
Så det er værd at starte forberedelsen til bolden med at skære og skræddersy en usædvanlig, men meget smuk hat. Overvej flere mulige muligheder for en kostume hat:

Alternativ nummer 1. En lille hat-tablet


At fremstille denne slags hat på egen hånd er ikke kun let, men også enkelt. Den moderne fashionista har brug for følgende komponenter i den fremtidige hat:
1. Rund pap i midten af ​​toiletrullen. Hvis der ikke findes en sådan pap, er det meget muligt at bruge et almindeligt papark, snoet ind i et rør. Størrelsen på kartonpladen er 20x15 centimeter, diameteren på hullet er 6-7 centimeter. Forbindelsen mellem papkanterne skal sys på en skrivemaskine eller sys for hånd, men først efter at have trukket stof på det;
2. Stærke tråde, der matcher farven på det valgte stof;
3. Stof, hvis størrelse skal svare til størrelsen på pap. Farven på stoffet kan vælges, hvilken som helst egnet til kjolen;
4. Stor blonder;
5. Cirka 30 centimeter tyl;
6. Bånd til en hat;
7. Paljetter eller andre dekorationer.
Fra et stort stykke pap skal du klippe et rektangel i den angivne størrelse, dække det med en klud og rulle det til et rør, hvor du fastgør samlingen.
Det er nødvendigt at sy kniplinger og tyll til det resulterende rør ved at folde dem med en trekant, så hatternes felter vender ud.
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Det er nødvendigt at sy det færdige produkt på, eller at sætte paljetterne fast og derefter sy på båndene til æggestokken fra hatten. Den færdige hat ser sådan ud:
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Alternativ nummer 2. Hat-cylinder


Til fremstilling af denne hat har du brug for et stort stykke pap, ikke mindre end 30x20 centimeter i størrelse, samt et smukt stof, saks, pap til hatfelterne og alle slags bånd til dekoration.
Toppen af ​​hatten er lavet efter det samme princip som toppen af ​​hatten beskrevet ovenfor, men det er værd at dvæle ved yderligere trin mere detaljeret:
1. Når toppen af ​​hatten er klar, kan du begynde at oprette felterne i cylinderen, som du har brug for to lige store stykker pap, 30-35 centimeter bred og 20 til 25 centimeter høj;
2. Der skal tegnes en bue på begge papstykker, som vist på figuren. Efterlad de klækkede dele og omhyllet med en klud og skær de hvide af;
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

3. Sy færdige hatfelter til den øverste base og forbindes til hinanden;
4. Sømme lukker bånd op.
5. Hatten er klar, det gjenstår kun at sy på båndet til binding, og du kan gå til bolden.
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Alternativ nummer 3. Hat XVII-XVIII århundreder


For at sy denne hat skal du følge følgende instruktioner:
1. Til syning har du brug for 1-2 meter kniplinger samt 2-3 meter stofbånd, som kan skæres fra ethvert smukt og tæt stykke stof;
2. Før du begynder at sy, skal båndets kanter behandles på en skrivemaskine eller bøjes manuelt;
3. Båndene er foldet ind i en harmonika og i denne position sys så vi i sidste ende får noget som en blomst, hvor hvert kronblad dækker halvdelen af ​​det foregående. Sådan syning ser sådan ud:
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

4. Efter at syningen af ​​basen til hatten er afsluttet, er det nødvendigt at sy kniplinger på det, der vil skjule mulige ufuldkommenheder og sy et tykt lyst bånd bredt nok til at danne en stor fluffy bue.
Den resulterende hat passer til heltinden fra Scarlet-filmen, eller enhver kjole, der har et stort antal ruffles.
Sådan syr du en kvindeshue til en fotoseanse

Når du har overvejet nogen af ​​de modtagne muligheder for hatte, kan du komme til den logiske konklusion, at når du har gjort dem, vil du helt sikkert befinde dig i centrum for generel opmærksomhed ved den kommende bold, da ingen bestemt vil have sådan en skønhed af produkter. Derudover er en hvilken som helst af de hatte, der er beskrevet ovenfor, perfekt til et fotograferingsbillede til kostumer.
Kommentarer (1)
  1. Irinaalexa
    #1 Irinaalexa gæster 29. august 2017 18:52
    0
    Syet af hele holdet til den næste firmafest - alt viste sig, og hatte og sjov. Vi lykkedes især med en cylinder til chefen - indtil han fyrede, så alle reglerne. Forfatteren af ​​ideen er en enorm respekt !!!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner