DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Delicious Anthill Cake
Denne kage er min favorit. I vores familie er "Anthill" forberedt på en god stemning. Dette er en temmelig besværlig opgave, men resultatet er altid uden ros. Der er intet mere velsmagende end en skive af denne kage med et glas kold mælk.
Lækker Anthill Cake

Liste over ingredienser er meget enkel:
 • mel;
 • 5 æg;
 • halvandet glas granuleret sukker;
 • et halvt glas honning;
 • vegetabilsk olie.

Og jeg kogte det sådan:
Lækker Anthill Cake

1. Hamrede æg i en skål og føjet mel til dem. Blandet. Du behøver ikke tilføje noget andet til denne dej. Hvor meget mel der vil gå afhænger af dets kvalitet.
Lækker Anthill Cake

Lækker Anthill Cake

2. Efter gradvis tilsætning af mel, rulles der op en elastisk, men ikke hård kugle.
Lækker Anthill Cake

3. Opdel det i lige store stykker, og hver rullede i et meget tyndt lag. Konstant støvning med mel.
Lækker Anthill Cake

4. Vel sprinklet valset dej og rullet den til en rulle. Skær i skiver som angivet på billedet. Smag af kagen afhænger også af deres tykkelse. Jeg kan godt lide det bedre, når der er mere dej, og kagen er let tør. Hvis du kan lide, når der er mere sirup, skal du skære meget tynde strimler.
Lækker Anthill Cake

5. Rigeligt dryssede melruller. Jeg planede dem, som angivet på billedet.
Lækker Anthill Cake

Så det gjorde jeg med alle dejstykker. Den skal være fuldt klar tilberedt inden stegning.
6. I en gryde opvarmede den olien godt over en stor ild, reducerede den til medium og satte den første bunke strimler af dej. Sæt dem i en sigte for at fjerne overskydende mel. Du kan ikke lægge en masse dej, da de vil stige i volumen under stegning. Og hvis de ikke har nok plads, vil steken og deres farve være ujævn.
Lækker Anthill Cake

Lækker Anthill Cake

7. Ved hjælp af en spaltesked lagde jeg dem ud på en anden ren sigte, så overskydende fedt blev stablet og derefter lagde det på bordet.
Lækker Anthill Cake

8. Da alle strimlerne var for store, begyndte jeg at forberede sirup. Sukker og honning lagt i en gryde og kogt over svag varme, indtil et blødt dråbe.
Lækker Anthill Cake

9. Stekte strimler hældes i en stor skål tilberedt på forhånd. Knust dem let med hænderne. Den blev hældt med varm sirup, og ved hjælp af en stor ske blev det blandet godt, så alle strimler blev smurt ud med det.
10. Formen blev dækket med klamfilm og lagt på den en dej blandet med sirup. Jeg pressede den godt, så alt passede ind i formen og kagen ikke var løs.
Lækker Anthill Cake

11. Hun lod stå på bordet i en halv time, indtil siruppen var helt afkølet, og derefter lagde hun den i køleskabet om natten. Om morgenen serverede jeg på bordet, og ved frokosttid var der intet tilbage af en sådan temmelig stor kage.
Lækker Anthill Cake
Kommentarer (2)
 1. Olga
  #1 Olga gæster 6. august 2017 1:51 p.m.
  0
  Min mor forbereder den mest lækre maurtue. Ingen købte kolleger tæller. flyver fra bordet med en sving. Ingredienserne er alle enkle, overkommelige, men det viser sig at være et rigtig mesterværk.
 2. MIV
  #2 MIV gæster 7. august 2017 11:10
  0
  Jeg elsker Anthill. Jeg gør det i den klassiske version (fløde: kondenseret mælk + smør), før dejen gennem en kødkværn og ind i ovnen. Og denne opskrift minder mig mere om en chuck-chuck.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner