DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Hæklet panama hat
For hver dukke kan du knytte forskellige beklædningsgenstande og tilbehør. Jeg foreslår at fremstille eller snarere strikke en panama-hat med dine egne hænder og hækling.
til hende i et sæt af samme garn, kan du strikke en anden kjole og støvler. Du kan også strikke til dit barn, det er meget populært at strikke booties - marshmallows, men du kan læse om dette i denne artikel #

For at strikke dette produkt har vi brug for:
- tyndt bomuldsgarn;
- krog.

Forkortelser i teksten:

PP - løfteslynger;
CCH - dobbelt hækling;
VP - luftløkker.

Bunden af ​​panama har en rund form med et mønster. For at begynde at strikke basen, strikker vi 5 løkker og låser den i en ring. I begyndelsen af ​​hver række er det nødvendigt at strikke 3 løfteslynger (PP). I den første række bruges en kombination af 3 PP + 13 CCH.
hæklet panama hat

I den næste (2 række) i de første tre løkker skal 2 CCH'er tilsluttes. Spring nu over 1 sløjfe i den første række og gentag kombinationen til slutningen af ​​rækken.
Fra næste række begynder vi at danne rapporter. 3 række: strik tre løkker ved hjælp af en kombination af 2CCH, 1 CCH, 2 CCH. Vi springer over bundløkken, strik 1 VP over den, fortsæt til slutningen af ​​rækken. Vi har 6 rapporter, der vil være kernen i mønsteret.
hæklet panama hat

4 og 5 rækker: Tilføj jævnt 2 sløjfer i hver rapport. Rapporterne er forbundet med 1 VP. I den fjerde række i hver rapport skal der være 7 sløjfer, og i den femte række - 9 sløjfer. Nu vil vi foretage reduktionen, så rapporten ser ud som en indlægsseddel. 6 række: vi strikker de centrale 7 masker, derefter 1 VP, 1 SS i 1 VP i femte række, 1 VP osv.
hæklet panama hat

7. række: vi strik 5 CCH midt i rapporten, vi strik 1 CCH i luftsømmene på 6. række, 1 CCH imellem. fortsætte strikning på samme måde, så længe der er 1 CCH tilbage i rapporten - dette er yderligere 8 og 9 rækker. Vi strikker de næste 2 rækker (10 og 11) ved hjælp af (1 CCH + 1 VP).
hæklet panama hat

hæklet panama hat

hæklet panama hat

hæklet panama hat

Hoveddelen af ​​hætten er klar.
hæklet panama hat

Forbind nu felterne. Vi vil bruge CCH til dem: i den første bue med 1 VP 11 rækker strikker vi 4 CCH, i hver 2. og 3. - 3 CCH. I den sidste række strikkede vi CCH uden ændringer. Panama er klar.
hæklet panama hat

hæklet panama hat

hæklet panama hat

Det ligner en hat på en legetøjsbaby og komplet med tøj og en kjole.
hæklet panama hat
Gå tilbage
Kommentarer (1)
  1. master1959
    #1 master1959 gæster 28. august 2017 18:09
    0
    Meget sød dukke i sådan en kjortel. Billeder er klare, takket være forfatteren. Jeg tror, ​​at piger kan begynde at lære at strikke med dukker. Bliv involveret i håndarbejde så tidligt som muligt. Dette er sådan en stor glæde!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner