DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Mulighed for nødafløb til opbevaringstank
I byer, hvor der leveres vand efter planen, prøver beboerne at installere en backup-vandtank med en automatisk pumpestation derhjemme. Det giver folk vand i dets fravær i den centrale rørledning.
Men opbevaringssystemet har en betydelig ulempe - tanken udgør en potentiel trussel for naboerne på underetagen. For eksempel, når en floatventil passeres, gennem hvilken tanken akkumuleres med væske, og i mangel af en nødafløb, overfylder den, og overskydende vand vil oversvømme naboerne. Derfor skal tanken udstyres med en nødafløb, som normalt er forbundet til det centrale kloaksystem gennem en vandforsegling for at forhindre sådanne situationer.
Mulighed for nødafløb

Hvis du ikke leverer et overløbssystem med en hydraulisk skodde, trænger en ildelugtende lugt fra kloakken ind i rummet.
Der er praktisk talt ingen standardoverløbssystemer, der ville være direkte designet til høj kvalitet tilslutning til opbevaringstanken. Derfor begynder mange håndværkere at komme med en pålidelig og praktisk afløb fra en lang række vvs-udstyr. Artiklen præsenterer en installationsmulighed til en kompakt og tæt nødafløb til en opbevaringstank.

Hvad består det af


Følgende elementer er inkluderet i vandudladningssystemet:
 • 1. Messingtankmontering med møtrik og to gummipakninger, 1 tommer i diameter.
 • 2. Korrugeret slange, diameter 32 mm.
 • 3. Sifon til vask.
 • 4. Gummipakning til overgang fra 32 mm rør til 50 mm kloak.
 • 5. Kloakafløb ved 45 grader.
 • 6. Montér til kloakledningen, 50 mm.
 • 7. En metal krave.

For at installere har du brug for følgende sæt værktøjer:
 • - en blyant;
 • - roulette;
 • - bore;
 • - en penbor med en diameter på 32 mm;
 • - en båndsav til metal;
 • - justerbar skruenøgle;
 • - bor til 10 mm perforator;
 • - stans;
 • - silikone.

Forsamlingsordre


På beholderen, i den øverste del, over den ekstreme vandstand, der er indstillet af svømmeventilen, skal du markere hullerne til tommelfittingen. Det skal på begge sider passe tæt på plastens del af tanken. Bor en forsigtigt et hul i det markerede område ved hjælp af en bor og en 32 mm bor. Indsæt en tomme fitting med gummibånd og en justerbar skruenøgle i den resulterende åbning, og fastgør den sikkert på tanken.
Mulighed for nødafløb

Inden du installerer en 45-graders stikkontakt i den midterste stigning, skal du bede naboer på de øverste etager midlertidigt stoppe med at tømme stigerøret. Hvis hanen ikke er installeret i den centrale drænledning, men i dens ærme, behøver ingen at advares. På installationen af ​​kloakledningen markeres installationen af ​​udløbet og koblingen med en diameter på 50 mm. Brug en hacksav til at afskære den overskydende del fra stigerøret og monter de anførte elementer på den. For at forhindre lækage mellem samlingerne skal du jævnt anvende silikone på gummipakningen, før afløbet monteres.
Bestem installationen af ​​sifonen, dens fastgørelse, og foretag den relevante markering. Vi fastgør knæet til væggen ved at fastgøre det til et kloakrør på 50 mm. Lav et hul i væggen på et afmærket sted ved hjælp af en bor og en stans.Kør en plastikpindel ind i den, og fastgør holderen. Beslut om den lange korruktion af sifonen, som vil blive indsat i grenen. Så den unødvendige del af det. På den del, der vil blive installeret i kloakken, skal du tage en gummiovergang og montere den i grenen. Brug en 50 mm-holder til at fastgøre drænalbuen på væggen.
Mulighed for nødafløb

Indstil tanken i sin position. Mål længden fra beslaget til midten af ​​sifonen. I henhold til de opnåede værdier, så den korrugerede slange af. Fastgør den målte del af slangen, den ene side af den på beslaget med en metalklemme, indsæt den anden ende i drænalbuen og spænd med en plastic sifonmøtrik.
Mulighed for nødafløb

Dette afslutter nødafløbsenheden. Alle forbindelser er tæt og af høj kvalitet, hvilket garanterer obligatorisk udledning af overskydende vand.
Gå tilbage
Kommentarer (1)
 1. Vitali
  #1 Vitali gæster 9. april 2018 20:51
  2
  TILKOBLES IKKE SEWERAGE TANK. BEHOV ET BREJDE. EN STOR KRON ER INDSATT TOPPEN AF SIPHONEN En korrugeret slange skal være bøjet, da den fotohydrauliske skodde forhindrer lugten i at dræne ind i Baku og kun er en kort afstand. TESTET AF ERFARING

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner