DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Kage har altid været den vigtigste egenskab ved enhver ferie, hvad enten det er et bryllup, fødselsdag for et barn eller en ældre person, en fødselsdag eller en teselskab. Uden en kage er sjov ikke sjovt, og en fest er ikke en fest. En lækker sød godbit, som alle venter på i slutningen af ​​festen. Men der er kager, der er værd at deltage i fejringen helt fra begyndelsen. Dette er en tre-lags kage lavet af slik, som du kan fremstille selv uden særlige færdigheder.
For at arbejde skal du samle følgende komponenter:
- polystyren med en tykkelse på 15 cm;
- klerisk kniv;
- indpakningspapir med en lys udskrivning;
- dobbeltsidet bånd;
- termogun;
- lange tynde slik (2,5 kg);
- bånd i forskellige bredder og tilstødende nuancer;
- bølgepapir, for eksempel syrin og violet;
- dekorative bær;
- kunstige greener (kviste, blade).
Først skal du skære tre cirkler fra tykt polystyrenskum. Dette er let at gøre med en almindelig klerisk kniv. Den nederste cirkel skal være 50 cm i diameter, den midterste cirkel 40 cm og den øvre en 30 cm.
Alle skumemner indsættes med smukt farvet indpakningspapir. Dens farve skal matche skyggen af ​​slikpakningen.
Slik kage

Slik kage

Derefter limes alle tre cirkler i en høj pyramide med en termisk pistol.
Nu skal du lime siderne af kagen med lange tynde slik. For at gøre dette limes dobbeltsidet tape fra sidens øverste og nedre kanter, og der formes slik på det. Det er vigtigt at sikre, at indpakningen ligger fladt ovenpå og nederst.
Slik kage

Derefter limes satinbånd på slikene. Det lilla bånd, der er 5 cm bredt, fastgøres først, mørk violet limes på det, hvis bredde er 2,5 cm. De er fastgjort til slikene med en termisk pistol.
Slik kage

Slik kage

For at få kagen til at se mere elegant ud er det nødvendigt at dekorere den med satinbåndbuer. Nok vil være en storslået bue i hver cirkel. Takket være disse elementer skiller den forreste del af kagen sig ud.
Slik kage

Slik kage

Håndværket skal dekoreres med blomster og miniature buketter. Du kan danne knopper af små roser fra foamiran (syntetisk plademateriale) .7
Det er lettere at købe færdige små buketter, der ser godt ud på en kage.
Slik kage

Men de mest delikate og storslåede blomster er fremstillet af bølgepapir. Hvis du bruger syrin og lilla cirkler, kan du lave smukke åbne roser.
blomster til kage

blomster til kage

Det gjenstår kun at placere helheden dekoration på lag af kage.
En buket roser dannet af bølgepapir er fastgjort til toppen. Foruden dem er blade lavet af stof.
Slik kage

I det andet lag placeres blomster fra foamiran i skifte med bær og grønne blade. Lilla blomster fra bølgepapir vil være passende her.
Det nedre lag er limet med slik og kunstige små buketter.
Slik kage

Her er den færdige kage.
Slik kage

Dette håndværk vil være en fantastisk dekoration til enhver ferie. En tre-lags kage lavet af slik vil skabe ægte beundring blandt gæsterne og nysgerrighed blandt børnene.
Og også denne smukke kage kan præsenteres for begivenhedens helt i form af en gave. Han vil især lide det barn, der vil være i stand til at spise al den slik, der kommer fra ham efter ferien.
Kommentarer (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gæster 29. august 2017 05:37
    0
    Jeg ville have givet sådan en gaveville ikke nægte! En meget interessant tilgang til dekoration, så meget fantasi, det vigtigste er alt i moderation. Selvfølgelig er den vigtigste del i indretningen slik og vigtigere smil !

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner