DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Det nye år kommer meget snart, der er bogstaveligt talt et par dage tilbage, og du kan allerede fuldt ud forberede dig til vinterferien, især til dem, der endnu ikke har gjort det. Alle supermarkeder og markeder er allerede fyldt med et stort udvalg af julepynt til enhver smag. Der sælges også en hel del grantræer, både levende og kunstige. Nogen foretrækker, at hans hus er fyldt med duften af ​​et frisk juletræ, og nogen har brug for et smukt kunstigt juletræ. Uanset hvilket juletræ du stopper ved, skal du stadig dekorere din nytårs gæst smukt og elegant. Nogle kan lide lyse og farverige julelegetøj i forskellige størrelser såvel som en masse af dem. Andre, tværtimod, elsker minimalisme og ensformighed, så legetøjet er det samme, samme størrelse, den samme farve og også så der er meget få af dem. Smager er forskellige, derfor har hver sit eget forskelligartede look. Det ser ud til at være et godt valg til shopping, men alligevel er det ikke altid nemt at finde det nøjagtige, du har brug for. I sådanne tilfælde er der en ideel mulighed fra den aktuelle situation, og du kan lave interessante og temmelig ikke komplicerede juletrædekorationer med dine egne hænder. Og lige nu overvejer vi produktionen af ​​interessante klokker.

Til mesterklassen har vi brug for:
  • To skumemner i form af klokker, der er 10 cm høje;
  • Blomster tynd tråd;
  • Bånd organza bordeaux med en gylden kant;
  • Hvid jute ledning med lurex;
  • Sølv rhinestones 3 mm og kamæleon 6 mm;
  • Organza bånd 25 mm bredt med tråd i kanterne i rød og sølvfarve med et stjernemønster;
  • Nippere, saks, lightere;
  • Hvide filt snefnug;
  • Limpistol.

Juleklokke legetøj

nødvendige materialer

Først skal vi lave løkker i vores klokker, så vi derefter kan fastgøre bånd til dem. Bitt ledningen af ​​med trådskærer, bøj ​​hængslerne og indsæt.
forberede

klargør klokkerne

Vi griber snoren ovenfra med en pistol og begynder at indpakke en klokke ovenfra, i cirkler først, derefter den anden. Regelmæssigt mellem lagene smøres vi ud med en limpind. Vi gør alt nøjagtigt og uden mellemrum, så deres overflade er perfekt lukket.
tråd en tråd

vi binder

Nu passerer vi gennem sløjferne af burgunder organza-løkker, og vi knytter knobene øverst. Således får vi vedhæng. Tryk nu på ledningssløjfen og indsæt den i klokkerne. Klip strimlerne af organza af og bind buerne. De viser sig at være meget smukke og omfangsrige på grund af det faktum, at der er en ledning omkring kanterne. Nu tager vi flere snefnug og rhinestones.
Juleklokke legetøj

dekorere

Vi limer buerne på toppen med pistolen, på bunden limer vi rhinestones og på klokken limer vi snefnugene med rhinestones.
dekorere

Juleklokke legetøj

Så det er ganske enkelt, men på samme tid meget smukt og stilfuldt, vi endte med julelegetøj. Du kan lave et dusin stykker og dekorere dem med din nytårs gæst. Tak alle for din opmærksomhed, held og lykke til alle og godt nytår til jer!
Juleklokke legetøj
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner