DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Reparer toiletskyltanken
Takket være flydemekanismerne fyldes tanken automatisk med vand. For eksempel en toiletskål, opbevaringstank osv.
Overvej typer floatventiler samt metoder til identifikation og fejlfinding.

Typer af float stopventiler


Afhængigt af arbejdslegemet er ventilerne opdelt i membran og stemplet (med nedre eller øvre indretning).
Membranventilen består af et gevindrør, vand kommer ind i tanken. Kontrol over strømmen af ​​vand ind i systemet udføres af en membran.
Reparer toiletskyltanken

Det blokerer stikkontakten gennem håndtaget og svømmeren. Float'en har måske heller ikke en håndtag, men bevæger sig langs styrene i drænrørkroppen. Dette design reducerer ventilens område og monteres i små tanke. For eksempel i toiletskåle.
Låsemekanismen til stemplet består af et rør med en tomme gevind i den ene kant, og på den anden er der et lille hul og en hul cylinder, langs hvilken stemplet bevæger sig (et stempel med en ende af forseglingen). Stempelets bevægelse i retning af åbning eller lukning sker gennem et metal-, plastikarmen og en svømmer.
Reparer toiletskyltanken

Sammenlignet med membranventiler er stemplets ventiler lettere at reparere og vedligeholde på grund af udformningen af ​​tætningsgummi.
Algoritme til identifikation og fejlfinding af en float-enhed
Det første tegn på en ventilfejl er den konstante strøm af vand ind i toilettet eller hældning ud af tanken. Det kan have en eksplicit (let at bemærke) eller skjult (vanskelig at identificere) karakter.
For at bestemme lækage, når tanken er fuld, skal du åbne topdækslet og undersøge tankens mekanismer. Hvis vand lækker fra float switch-enheden, skal du:
1. Sluk for vandforsyningen, og sænk niveauet under ventilmonteringshullet. Væsken kan drænes med en gummislange og kapillær virkning. I toiletbeholderen skal du bare trykke på knappen eller vandudløserhåndtaget.
2. Skru vandforsyningsslangen, ventilens spændemøtrik ud, og tag den ud af beholderen.
3. I ventiler med en håndtag er det nødvendigt at fjerne stangen, der er boltet eller delt, for at fjerne tætningskroppen. Hvis flottøren bevæger sig i føringerne, skal du løsne låsen fra svømmerestangen.
4. For at afmontere membranen er det nødvendigt at fjerne anslaget og i stemplemekanismen stammen.
5. Undersøg gummiens og stikkontaktens tilstand. Hvis der er snavs, skal du rengøre det. Defekte dele skal udskiftes.
Reparer toiletskyltanken

6. Genmonter ventilen i omvendt rækkefølge.
7. Kontroller enhedens funktion og tæthed.
Støjreduktion i vand, når tanken fyldes
For at reducere støjen, når du fylder tanken med vand, kan du bruge en lyddæmper. Det er lavet af silikone eller PVC-rør. Det skal være 2 cm. Mindre end højden fra ventilen til bunden af ​​tanken med samme diameter som ventiludløbet.
En lyddæmper af den rigtige størrelse trækkes på røret og fastgøres med en crimp-klemme. Støjreduktion forekommer som et resultat af væskestrømmen under en vandlukke.
Støj kan også reduceres ved at reducere trykket på det vand, der leveres til tanken (intensiteten af ​​vandhammeren vil falde).

Valg af floatventil


Ventilen til tanken vælges afhængigt af væsketrykket i vandforsyningssystemet. Op til 1 bar bruges en mekanisme til lavt tryk, 1 - 3 bar - middeltryk og fra 3 bar - højt. Ved det forkerte valg forekommer en lang eller overdreven hurtig udfyldning af tanken, som er ledsaget af øget støj.
Kommentarer (1)
  1. Galartion
    #1 Galartion gæster 22. april 2018 00:15
    1
    "2. Skru vandrøret ud. " Slange, den er maskulin, ikke kvindelig (slange)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner