DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Murværk: luk cinderblokvæggen med en smal fagot

Hvis du ønsker at gøre din garage eller hus bygget af askeblok mere smuk og attraktiv, kan det blive konfronteret med mursten. For eksempel kan du tage en smal "fagot" mod mursten lavet under den vilde sten. Derudover er det nødvendigt at forberede materialet (sand, cement). Konsistensen af ​​mørtelen til dette arbejde er som følger: 1 spand cement i 3 spande sand. Det er bedst at bruge sigtet sand gennem et fint net. Fra min egen erfaring var jeg overbevist om, at når små og ikke meget små småsten støder på en løsning, tager dette tid og er meget irriterende. Du kan selv lave en seeder. For at gøre dette er fire plader slået ned, og der er fastgjort et metalnet.
Hvad angår beskæring af mursten, anbefaler jeg ikke at bryde mursten med en hammer. Brug en slibemaskine med en disk over en sten. Hvis hoveddelen af ​​mursten skæres, er det meget let at afvise resten. Men denne færdighed kommer i løbet af arbejdet. Mørtlen anbringes på mursten i et tyndt lag ved hjælp af en skabelon eller ved at anbringe en 7 mm firkantet skinne på kanten af ​​murstenen. Så at opløsningen ikke når kanten af ​​murværket 1 - 1,7 cm.

Teglstenlægning med smal fagot

Således opnås en tom søm, der ser meget smukkere ud. Derudover er det vigtigt at overvåge mørtelen, så den er lidt stiv, så vil mursten ikke flyde efter murværk. Men hvor meget vand der skal tilsættes, vil blive klart allerede i løbet af arbejdet. Hvis opløsningen er tør, tilsættes lidt vand i spanden og blandes.
Mursten kan bruges i to farver, gul og rød. Hovedområdet står med gult, og indsatserne er lavet af rød mursten. For eksempel kan døre eller vinduer fremhæves med rødt. Vi lægger den røde mursten langs døren: den ene er hel, en halv på den næste række, en hel på den tredje række osv.
Teglstenlægning med smal fagot

Da væggen ikke er kontinuerlig (der er en port til garagen på den ene væg, en dør til rummet gennem en meter og et vindue ved siden af), skabes der tårer i murværket. I dette tilfælde må du ikke lægge mursten hver for sig med fragmenter. Det er nødvendigt at trække en fiskelinje, helst farvet (grøn eller rød) langs hele rækken. Fiskeriet trækkes fra det ene hjørne af væggen til det andet efter kontrol af muren med bygningsniveauet lodret.
Måske vil det ske, at der i det ene hjørne er et tyndt lag af opløsningen, og i det andet et tykt lag ved bunden. Da der under alle omstændigheder vil være forskelle i fundamentet, skal du bruge et vand- eller laserniveau til at justere murgrunden så meget som muligt. Når du lægger den første række mursten, skal du prøve at gøre det samlede niveau for hele murværket vandret. Ja, forresten er det bedst at lade den første række mursten tørre godt og gribe fat, især hvis der er et tykt lag mørtel under det.
Teglstenlægning med smal fagot

Teglstenlægning med smal fagot

Ideelt set er det bedre at fortsætte arbejdet næste dag. Så nøjagtigt vil den første række ikke slå sig ned og ikke svømme. Det er godt, hvis du tager dig tid i arbejdet.
For at fastgøre rækkerne kan du bruge en tynd tråd og lægge den i sømmen mellem murstenen på hver tredje eller fjerde række. Takket være dette vil der være færre problemer i fremtiden. Med en plan eller lodret linje skal du kontrollere hvert hjørne eller de mursten, hvor rækken slutter (langs porte eller døre). Men hvis døren er indstillet lidt skæv og ikke i vater, og du prøver at sætte en mursten på niveauet langs udskiftningen, vil uoverensstemmelserne se grimme ud. I dette tilfælde flyder murværket på udskiftningen, eller omvendt, bevæge sig væk fra det. Derfor er det i sådanne tilfælde nødvendigt at finde en mellemgrund. Og for at være smukt visuelt, skal du lægge den modstående tegl langs kassering.
Teglstenlægning med smal fagot

Teglstenlægning med smal fagot

Hold styr på tykkelsen af ​​den lodrette søm, så den er på niveau med hele væggens højde. Det vil sige, brug den samme skabelon (glasurperle, firkant).For at styrke væggen bedre skal du linke din beklædning til husets eller garagens hovedmur. Til dette bruges ankre, der er monteret i hjulblokken på hovedvæggen, hvorefter en kabel er bundet til den, som er lagt langs murværket til højre og venstre. Hvis der er et mellemrum mellem beklædningen og blæservæggen, skal du ikke fylde den med mørtel. Der vil være et varmeisolerende lag. Selvom der er mange meninger og tvister i denne henseende.
Teglstenlægning med smal fagot

Gå tilbage
Kommentarer (1)
  1. Vitya
    #1 Vitya gæster 21. august 2017 10:46
    0
    Se her

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner