DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Juletræ lavet af glitter og smykker
På tærsklen til det nye år efterlader ejere af lejligheder ikke tanken om, hvor interessant og usædvanligt pynter boliger til ferien. Selvfølgelig vil der i midten af ​​rummet være et juletræ med købt og hjemmelavet legetøj; på vinduerne vil papirsneflinger tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed. Og hvordan dekoreres møbelsæt og faktisk et festbord?
Til dekorering af skabe, skænke og lysbilleder i stuen er sådanne juletræer lavet af glitter og gamle smykker passende. Julehåndværk kræver ikke særlige færdigheder. Alle mestre, også børn, vil klare arbejdet.
Så for at lave et juletræ har du brug for:
- papkegle (lavet på forhånd)
- et afsnit af grøn glitter (diameter 2 mm)
- saks
- hæftemaskine
- gamle (unødvendige) smykker.
Juletræ lavet af glitter og smykker

På det første trin er det nødvendigt at indpakke keglen med glitter. Vi besluttede at bruge til formfremstille legeringer tape 3 m lang, 2 cm i diameter med udtalt hvide kanter. For at oprette et juletræ kan du bruge bredere indstillinger, for eksempel med en diameter på 3 eller 5 cm.
Du kan starte arbejdet fra toppen af ​​keglen og fra basen. Kanten af ​​det grønne bånd fastgøres med et metalbeslag ved hjælp af en hæftemaskine. Derefter fortsætter vi med at vikle glitteren i en spiral, og tryk tæt på hver efterfølgende tur til den forrige række. Ved afslutningen af ​​arbejdet med pap skulle der ikke være et enkelt hul.
Juletræ lavet af glitter og smykker

Nu analyserer vi vores skatte - smykker til børn og voksne. I arsenalet er der flere perler fra forskellige sten og glas, ringe samt et par paljetter. Lad os begynde at dekorere et kunstigt juletræ med flerfarvede kranser.
Juletræ lavet af glitter og smykker

Læg et par tråde med små falske perler på toppen. Det ser ud til, at så mange kranser er nok. Ellers risikerer vi at hænge grønne nåle helt sammen med smykker. Forresten, kan du bare hænge perlerne på juletræet, eller du kan forsigtigt forsøge ikke at beskadige smykkene og fikse trådenes placering med en hæftemaskine.
Juletræ lavet af glitter og smykker

Og hvad skal man knytte til juletræets krone? Selvfølgelig bør du ideelt sætte årets symbol her - den røde stolte hane. Imidlertid opbevarer vi ikke figurerne mellem perler, øreringe og ringe. Vi besluttede at vælge en sommerfugl.
Juletræ lavet af glitter og smykker

Og her er en mulighed med en stor prøve paljetter i form af en blomst.
DIY juletræ lavet af glitter og smykker

Vores juletræ lavet af glitter og smykker er klar til at give fest i ethvert rum. I fremstillingen af ​​håndværk havde vi ikke brug for kugler, lim og mange andre materialer og værktøjer, som normalt blev brugt i arbejdet.
Alt sammen med den kommende ferie! Må året være generøst i gode nyheder og gaver. Vi ses snart!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner