DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Idéer til at fremstille fugle af forskellige materialer
Fugle har altid tiltrukket sig andres øjne, og mange tiltrækkes af deres evne til at flyve. Deres mangfoldighed er simpelthen forbløffende. For eksempel fascinerer svaner eller storke med deres størrelse og skønhed, hakkespætte og jay - med et usædvanligt udseende, en ugle og en krage - med nøje og magpies - med rastløshed. Hver har sin egen karakter og karakter! Og hvor mange fugle der ikke er synlige, men deres klangfulde sang høres over lange afstande.
Det er ikke overraskende, at mange nålekvinder elsker at skildre fugle i forskellige teknikker. I dag vil vi overveje flere muligheder for at få fjerde venner fra forskellige materialer.
Fra sandet.
På græsset på græsplænen kan du lave en smuk sammensætning af farvet sand. En hvid duve med delikate tusindfryd langs konturen ser godt ud på et blåt hjerte.
Bird Making Ideas

Fra irisens blade.
Denne storslåede vævning fra grønne blade af en iris ser usædvanlig ud. En lang hale giver fuglen yderligere charme.
Bird Making Ideas

Fra polyurethanskum.
På basis af hårdt tavle udskåret i form af en stork påføres polyurethanskum. Det males let med emalje og bevarer skønheden i udseendet i lang tid.
Bird Making Ideas

Fra plastflasker.
Plastbeholdere - et frugtbart materiale til håndværk. Du kan klippe enhver form og male i alle slags nuancer. Her er sådan en lys cockerel opnået fra kun et par flasker.
Bird Making Ideas

Af fjer.
Hvis fjerene er indsamlet omhyggeligt, kan du lave et storslået håndværk, der bare ser naturligt ud. Rammen til fuglene er lavet af gips, der er limet med ægte fjer.
Bird Making Ideas

Fra papir.
Hvidbog om almindeligt kontor kan komme godt med til formfremstille legeringer. Du skal bare cirkulere barnets håndflade, skære en masse sådanne emner og sætte dem på en omfangsrig base. En anden duer af duer ser storslået og majestætisk ud.
Bird Making Ideas

Fra engangsapparater.
Og denne skyhøje due er lavet af engangsservise. Rammen er dannet af et metalnet, hvorpå fjer fra engangssked og gafler er fastgjort. Original og usædvanlig.
Bird Making Ideas

Fra en mælkeflaske.
Til denne lille fugl skal du tage hvide flasker, der sælger mejeriprodukter. Skær alle dele af kroppen ud, og fastgør dem med universallim. Du behøver ikke engang at male noget.
Bird Making Ideas

Fra stoffet.
Håndværkets pragt og struktur kan opnås ved hjælp af en syntetisk vinterisator og gennemsigtigt stof. En sådan fugl kan let sys af en håndværker, der ved, hvordan man arbejder med en symaskine.
Bird Making Ideas

Fra tørt græs.
Nogen til at forberede hø til køer og heste og til nålekvinder - dette er et frugtbart materiale til kreativitet. En sådan fugl vævet af urter og ører ser ikke kun usædvanlig ud, men også på en eller anden måde magisk.
Bird Making Ideas

Lavet af skum.
Et andet frugtbart materiale, der er let at skære og holder sin form godt. Styrofoamfugle ser realistiske ud og behøver ikke at bruge ekstra penge på deres produktion.
Bird Making Ideas

Bird Making Ideas

Fra blomsterne.
Det vigtigste ved dette håndværk er en stålramme. Og så bare fyld det med blomster, og du får en sådan kyllingemor med kyllinger af tråd.
Bird Making Ideas

Fra høet.
Denne store kran er lavet af tørt græs og ser simpelthen fantastisk ud. Det er nødvendigt at binde en bunke med hø og give formen som en fugl. Det er ikke ofte muligt at se håndværk i en sådan teknik.
Bird Making Ideas

Disse smukke fugle vil være i stand til at vises i din have, hvis du gør en lille indsats for at gøre dem.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner