DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Lys gaveæske" Tillykke med fødselsdagen "
På trods af sin alder er enhver kvinde ung og ung, så hun elsker at modtage søde små ting og gaver. Ingen kan argumentere med det faktum, at enhver kvinde også er en god fashionista, der prøver at have et tøj, sko, smykker bedre end andre. Nå, her kan du ikke engang se på det faktum, at det ikke er rart at modtage, men også give gaver til dine veninder, søstre, mor, datter, coum osv. Ingen har undersøgt kvinders smag og præferencer fuldstændigt, så det er ret svært at behage med en gave, og alle kan lide en overraskelse. Så hvis en pige går i fødselsdag til sin ven, mor eller datter, ved hun sandsynligvis bedre end den samme mand, som hun elsker mere, end hun er glad for, og at hun vil være glad for at modtage sin fødselsdag. Du kan liste uendeligt, hvad du kan give, men vi vil ikke gøre det længe, ​​men dvæle ved smukke smykker eller en pengegave. Det ser ud til at være kommet frem til hvad man skal give, men det er ikke alt. Det er også nødvendigt at pakke det smukt, så det ville være dejligt at give og modtage en fødselsdag. Allerede her er en lille hage med valg af kasser. Men der er en god løsning og en ideel mulighed. Nu lærer vi hvordan man laver en smuk, lys og usædvanlig æske, hvor du kan lægge både penge og nogle smykker.
Så vi starter og tager til fremstilling:
 • Oversigt over vores kasse;
 • Rødt pap A4-format tre ark;
 • Plakatpapir i en mild tone, kan beige, arkstørrelse 30 * 30 cm;
 • Fældning: rød sko, stor sommerfugl, åben cirkel;
 • Et billede med påskriften ”På denne vidunderlige dag”;
 • Stemplet inskription "Tillykke med fødselsdagen";
 • Hvid pap, whatman;
 • Metal vedhæng og brads, dette er til håndtaget på kassen;
 • Perlehalve perler;
 • Bremse hul hul;
 • Dobbeltsidet tape, limpind, lim med "tape-effekt";
 • Hvidt satinbånd 25 mm bredt;
 • Saks, blyant, termisk pistol og lineal.


Lys gaveæske

Lys gaveæske

Vi sætter diagrammet foran os, ser nøje på inskriptionerne og skærer de relevante emner ud. Hvad og hvor meget der er behov for på diagrammet er også underskrevet, så vi måler og klipper alt i centimeter.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Først klippes alle emner ud fra rød pap. Vi har fem af dem: til et postkort, til en kasse, til bunden af ​​kassen og to til selve kassen.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Vi tegner bunden af ​​boksen og selve boksen i henhold til skemaet (tegner bøjelinierne), skærer overskydende af og limer det med limblyant. Vi folder også kortet i to. Fra klippebogspapiret skar vi to firkanter ud.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Vi sætter affaldsskrotet på pap og bruger dobbeltbånd. På to emner limer vi klipning ned. Inskriptionen og billederne samt på båndstrimlen. Sy alt, der er limet på en skrivemaskine. Lim en hvid firkant inde i kortet, og blitz det inde, forbinder kortet med et stort firkant, som om vi syr det ene oven på det andet.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Vi limer boksen, vi sender suspensionen på en af ​​dens brads, det vil være et håndtag til praktisk åbning.Inde i kassen, lav en strimmel med en hulstans og lim den rundt om kanterne. Nu med lim vi samler og limer kassen.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Det viser sig, at vi har en sådan kasse.
Lys gaveæske

Lys gaveæske

Vi binder en bue, og kassen er klar. Du kan investere i det noget smukt eller penge og lykønske. Tak for din opmærksomhed og held og lykke!
Lys gaveæske

Lys gaveæske
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner