DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » "Legetøj" God brownie "
Historien om et smukt hus inspirerede min barnebarn med hendes egen kreativitet. Materialetsøgning tog måske mere tid end selve syningen, fordi vi kom med et simpelt mønster og arbejdede fire hænder.
Toy Good Brownie

For at skabe et lappeteppet brownie havde vi brug for:
• Lidt denim og rutet bomuldsstof - det andet blev bevidst slidt, fordi den mytologiske væsen bor bag ovnen og ikke bryder sig for meget om dens kostume.
• En grov linnetråd, tråde i medium tykkelse, mørkrosa og blå.
• 2 nåle - sigøjner og tynd.
• Saks.
• 2 store og 2 små linneknapper; 1 knap dækket med almindelig hage.
• En håndfuld bomuld.
• Plastdæksel fra en unødvendig notebook, kuglepen.

Handlingssekvensen:
På plast blev der tegnet en figur, der lignede et æg (krop med hovedet) og en cirkel (øre). Skær begge dele ud. Et stort stykke blev lagt på den strygede ternede klap og cirklede. Lavet en samme detalje mere. To runde ører blev skåret ud af denimmateriale.
Pigen fejede uafhængigt af hinanden ørerne med en dobbelt foldet lyserød tråd og lagde på hver foldning på de steder, der senere blev fastgjort til legetøjets templer. På dette tidspunkt syede jeg en lomme med en blå tråd til den forreste nedre del af bagagerummet, lavede derefter kontrastfulde dekorative sømme på lommen og tilføjede dekoration - blomster fra blonder. Den stofspændte knap blev til en næse, de mørke miniatyrknapper blev øjne, og tufterne af tykke lyse tråde blev hår og bart. En tynd nål blev brugt til at sy på alle de små ting, der var anført.
Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Sammen på den forkerte side tilsluttede vi manuelt kroppens dele, vendte den på forsiden, ører blev syet i de tidligere venstre huller, dukken blev omhyggeligt fyldt med bomuldsuld over kronen, og dette hul blev syet på hovedets krone.
Fra den samme kugle, der hjalp os med at forsyne husets hoved med vegetation, blev 4 fletninger snoet: benene er mere autentiske, håndtagene er kortere. Ved hjælp af en sigøjernål nåede de benene og maskerede fastgørelsespunkterne med store knapper (takket være dem kan en legetøjsmand sidde, når det generer at hænge). I stedet for bast sko, byggede de ham noget som en sneaker, dekorerede dem med imiterede snørebånd.
Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Under det ovale plaster på ryggen var der knuder, der holdt hænderne på kroppen. De fastgjorde en løkke under frisuren for at hænge legetøjet, hvis du vil. Efter at have undersøgt produktet, besluttede vi, at flirtende blomster på en fyldig mave fremhæver den gode natur af vores helt. I det store og hele viste han sig at være positiv og sød, ikke sandt?
Toy Good Brownie
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner