DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Vi spreder badeværelset med fliser
Keramiske fliser er populære og respekteret i mange lande i verden på grund af deres praktiske egenskaber, en utrolig mangfoldighed af farver og størrelser og en række andre grunde.
Det er tid til at opdatere flisen i badeværelset. For at gøre dette skal du forberede vægge og gulv til yderligere arbejde. Oprindeligt demonterer vi den gamle flise, renser væggene med gammel maling og gips eller kitt, der er væk fra murværket. Derefter primeres alle udlagte overflader (helst beton ved kontakt). Vi fortsætter med installationen af ​​rammer til kasser, der lukker vand- og kloakledninger. Det er meget vigtigt ikke at glemme at forberede pladserne til inspektionsluge på steder, hvor målerne er installeret.
Vi spreder badeværelset med fliser

Efter at vi hylser rammerne ved hjælp af GCR (bedre fugtbestandigt af åbenlyse grunde). GCR er nok til at behandle med dyb penetreringsjord. Efter at forberedelsesarbejdet er afsluttet, fortsætter vi direkte med at lægge fliserne.
Den første ting, vi gør, er at markere gulvet og væggene. På hver væg tegner vi en lodret linje strengt i midten for at bestemme, hvilken slags trim der vil være i hjørnet. Dette bestemmer, hvordan man begynder at lægge flisen ud: fra linjen i forskellige retninger eller springe den over i midten af ​​flisen. Ved det samme mønster markerer vi os på gulvet.
Vi spreder badeværelset med fliser

Et meget vigtigt punkt: når du lægger gulvfliser, påføres lim med en indskåret murske på både bunden og flisen. I dette tilfælde er tomrum under flisen ikke tilladt. Arbejdet udføres ved hjælp af kors og kiler, sidstnævnte hjælper med at udjævne forskellene i størrelsen på flisen. Gulvet er lagt i et vandret plan.
Vi spreder badeværelset med fliser

Når du limer fliser på væggene, er det meget vigtigt at lægge den første række jævnt ud - dette er nøglen til en smuk og jævn samling i fremtiden.
Vi spreder badeværelset med fliser

De udvendige hjørner er fordækket med plastikhjørner. Hulrum under fliserne i den øverste række er heller ikke tilladt, fordi Når du monterer profiler til loftet, kan du komme ind i tomrummet.
Vi spreder badeværelset med fliser

Fugning udføres dagen efter, at arbejdet er afsluttet, så limen er tørret. Ellers tørres det tonede fuger ikke jævnt og vil ikke være ensartet.
Vi spreder badeværelset med fliser

Blandinger (lim og fuger) fremstilles strengt i henhold til instruktionerne på emballagen. Injektionsmørtel påføres med en gummispatel, efter 10 minutter vaskes den af ​​med en svamp fugtet med vand diagonalt. Efter 30-40 minutter aftørres flisen med en tør blød klud, og alle sømme gnides også med en klud for at fjerne buler og dræn.
Vi spreder badeværelset med fliser

Efter denne obligatoriske procedure opnås glatte, smukke og, vigtigst, stramme sømme. De indre hjørner forbliver fri for injektionsmørtel, de forsegles den næste dag med sanitær silikone til farven på injektionsmørtel eller andet efter eget skøn.
Vi spreder badeværelset med fliser

Når du overholder disse enkle regler, vil du være tilfreds med det nye badeværelse i lang tid.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner