DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Tidligere, når der ikke var legetøj lavet af skadelig plast, blev de uafhængigt fremstillet af håndværkere af træ, ler, halm og andet naturligt materiale. Det var en fornøjelse at lege med sådanne legetøj. I dag vil vi overveje flere muligheder for at fremstille håndværk af ler.
Dette naturlige materiale er meget elastisk, du kan fremstille forskellige figurer. Ler hærder hurtigt og kan males i enhver farve. Det viser sig usædvanligt legetøj, og vigtigst af alt - uden skadelige stoffer.

"Hest"
Et sådant smukt legetøj er meget let at lave. Brug for et helt stykke ler. Hænder strækker din hals, fire ben og en lille hale. På nakken danner du en manke, på hovedet - ører, øjne, mund og næse. Små detaljer tegnes bedst og klippes gennem stakken. Hesten kan pyntes med lerblomster.
For at udjævne ru ujævnheder skal du bruge en blød børste dyppet i vand.
Send legetøjet til ovnen, eller tør det på batteriet. Farv derefter med hvid gouache.
Det viser sig en smuk hest.
Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj


"Whistle"
Det er vanskeligere at lave et sådan legetøj. Du skal ælte lerkuglen i en flad pandekage, pak den rundt om tommelfingeren og form legetøjet på den. Du kan skulpturer hovedet af en fugl med et næb, lave vinger på siden. Fjern derefter emnet fra din finger og dann en fløjte: et langt, tyndt og hul hul. Du er også nødt til at stille et standpunkt, så fløjten ikke falder. Vigtige detaljer er huller. På fuglens hoved (på toppen) og på fløjten (som et rør). Når lyden er størknet, vil lyden være mere klangfuld. Hvis du fylder fløjten med vand, vil lyden være mere interessant.
Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj


"Birdie"
Et simpelt ler håndværk, som en ældre børnehaver kan gøre. Du skal bruge et enkelt stykke ler, rullet ind i en aflang pølse. Fingrene strækker hale, hoved og næb. Efter at leret tørrer, bliver fuglen grå, dens næb bliver orange. Øjne og vinger tegnes.
Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj


"Baran"
Dette legetøj er lavet efter samme princip som en hest. Fra en stor lerkugle skal du mode en hals med et hoved, to ben og et rygstativ (selvom du kun kan danne fire ben). På hovedet skal du lave lange hvirvlende horn. Derefter skal du med en tynd tandstikker fremstille en mund, øjne og et mønster på hornene og et ornament på dyrets krop. Efter tørring skal du male med hvid maling.
Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj


"House"
Til dette legetøj skal du dele et stykke ler i tre dele. Det største vil blive brugt til at fremstille taget, det mindre bruges til væggene, og det mindste bruges til dekoration. Rul en kugle af ler i et tyndt langt lag og form en terning uden bund og top. Dette vil være grundlaget for huset - væggene. Flad det andet stykke ler ud og lav en kegle uden bund. Det skal svare til størrelsen på basen. Forbind de to emner sammen. Nu er det tid til at dekorere. Mode detaljer fra det tredje stykke ler: vinduer, hegn, blomster, døre, tagdekoration. Du kan tegne striber på taget med en stabel, du får en efterligning af halm. Huset er klar. Han kunne kun tørre. Inde i det er hul.
Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj

Ler legetøj

Disse smukke legetøj kan fremstilles uafhængigt af naturligt lermateriale.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner