DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Et par løver: lærer at krydse sting
broderi en dolk er en temmelig omhyggelig og lang opgave. Det kræver tålmodighed, udholdenhed samt meget fritid. Enden retfærdiggør imidlertid midlerne: billeder broderet med flerfarvede tråde fascinerer med deres skønhed. Hvis du vil glæde en elsket med en original feriegave, skal du lave den selv. Et par gyldne løver på lærredet - sådan en overraskelse appellerer til både en kvinde og en mand!
For at komme i gang skal du bruge følgende emner:
1. Guldtråde.
2. En skarp nål.
3. Saks.
4. Hvidt lærred.
5. Bøjle (valgfrit).
6. Ordning.
Fold forsigtigt lærredet ud, træk guldtråden ind i nåløjet. Hvis du er vant til at brodere med en bøjle, skal du placere stoffet i kanten. Du skal starte arbejdet fra øverste venstre hjørne: på denne måde bliver du ikke forvirret, når du overfører tegningen fra diagrammet.
Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Før kanylen ind i det øverste hul på højre side og lav en omhyggelig diagonal søm. Træk derefter nålen fra øverste venstre hjørne og færdig det første kryds. Broder mønsteret i retning i henhold til dit mønster.
Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Par løver

Når billedet er broderet, er det nødvendigt at vaske stoffet forsigtigt i koldt vand og derefter stryge det med den forkerte side. Til et sådant billede er en lys massiv ramme af brune eller guldfarver velegnet. Held og lykke
Par løver

Par løver

Par løver
Kommentarer (1)
  1. _SuNNy_
    #1 _SuNNy_ gæster 7. august 2017 10:51
    0
    Af nysgerrighed læste jeg broderitips - hvis jeg ikke havde broderet mig selv, ville jeg ikke have lært med en sådan mesterklasse ((Det er ikke klart. Hvordan fikser man en tråd, hvordan man tæller kryds - der er ingen lærredsmærkning og princippet om brodering - hvert kryds skal broderes separat?

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner