DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Hvordan man laver en lilla bamse
Mange af os kan godt lide at lave legetøj ved hjælp af fantasi og hjælpegenstande. Det sker ofte, at der stadig er noget, der allerede er blevet ubrugelig. Skynd dig ikke at smide det væk, fordi det stadig kan give dig en god service. Fra sådan noget er det meget muligt at lave et sjovt legetøj.

Lad os overveje i denne artikel en mesterklasse til at lave en vidunderlig bamse fra en gammel lilla baret.
Til arbejde skal vi forberede følgende:
  • baret, strutter ved sømmene;
  • almindelige tråde med hvid farve;
  • en nål;
  • fyldstof,
  • lemtråd
  • knapper, stykker stof;
  • to perler til øjnene.


Brug også tråde (for eksempel "iris") til næsen. Niveau for forberedelse til arbejde: ikke højere end det enkleste. Den tid, der kræves for at fremstille et legetøj, er cirka 3 timer. Færdig produktstørrelse: ca. 30 cm.

Første trin. Vi laver et papirmønster og overfører det til stoffet.
Kom godt i gang med den sædvanlige procedure. Vi laver et legetøjsmønster, klipper det ud af papir og overfører det til vores stof.
Dette mønster ser ud som følger (nedenfor på stoffet tegnes alle detaljer ved hjælp af en sort specialmarkør)
lilla bamse

Klip forsigtigt alle detaljer på stoffet. Vi lægger dem ud, stryger dem.

Trin to Vi syr et hoved.
Vi starter vores legetøj med at lave et sødt bamsehoved. For at gøre dette, sy 4 dele sammen. Først sys detaljerne i “ansigtet” sammen, i bunden skal der være en bule i form af en snude.
Når dette arbejde er afsluttet, er det nødvendigt at begynde at lave ører. To dele er syet sammen, derefter snoet, et fyldstof sættes til øret, og øret fra forsiden sys til næsen, som vist på billedet.
lilla bamse

Derefter sys 2 occipitale dele, de sys på forsiden. Hovedet er fyldt med fyld.
lilla bamse

Det skal bemærkes, at det er bedre at sy dele delvis manuelt (selvom "virtuoserne" ved maskinsyning kan prøve at udføre alt dette arbejde på en symaskine).

Trin tre Vi fremstiller bamsen.
For kroppen skal du tage de to største dele, blinke underskærmene på dem (to underbakker på hver del af det fremtidige produkt) og derefter blinke dem sammen fra den forkerte side. Kroppen er fuld. Det viser sig følgende.
lilla bamse

Som regel sys kroppen på hovedet, så udsparingerne er på fronten af ​​legetøjet (de understreger bukken i bamsen i maven).

Trin fire Forbenene.
Poterne er lavet af 2 dele, som vi skærer 4 gange fra stoffet. De to angivne dele er syet og fyldt. Det viser sig, at disse lubne ben er 5-6 cm lange.
lilla bamse


Trin Fem Bamse ben.
Benene gøres vanskeligere, fordi du skal sy sammen ikke 2, men 3 dele. Den tredje del er cirklen, der symboliserer foden.
Derfor sys først den øverste del af benene, og derefter sys en oval cirkel i stedet for fødderne. På billedet kan du se sådanne buttede ben, hvis længde er 7 cm.
lilla bamse


Trin seks Vi syr dele sammen og pynter produktet.
Efter at have afsluttet det forberedende arbejde med at skabe legetøjet, syr vi hovedet og kroppen. Det kan vise sig, at hovedet svinger for meget på kroppen, så skal legetøjet laves til en "rygsøjle" ved hjælp af en træ- eller plastikpind. Du kan også skjule stingene, som vi syede hovedet til kroppen på, idet vi dekorerer bamsenes hals med en lille lyserød bue. Det skulle "genoplive" vores bamse ved at lime ham perleøjne. Her er resultatet.
lilla bamse

Nu passerer vi ledningen til stederne i de øvre ekstremiteter og syr hænderne.Vores bamse har nu hænder, der kan bøjes i forskellige retninger.
lilla bamse

Vi laver den samme procedure for benene. Spring over ledningen
lilla bamse

og sy underbenene.
lilla bamse

Mishutka er næsten klar. Nu kommer fantasitiden: ved hjælp af knapper, stykker stof og tråd kan du dekorere det færdige produkt. Det er hvad et sødt lille dyr vi fik.
lilla bamse

Og til dens fremstilling var intet nødvendigt: fantasy, lidt fritid, en gammel baret og et godt mønster. Lad kreativitet give dig virkelig fornøjelse!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner