DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Slik med forudsigelserne" Natten før jul "
Vores familie har en meget venlig tradition forbundet med juleferien. Pårørende går til hinanden hele natten for at besøge natten før jul, udveksle gaver og carol. For nylig begyndte vi at byde gæster velkommen med forskellige overraskelser med forudsigelser. I år blev alt gjort meget enkelt og hurtigt i form af magiske slik. Sådanne forudsigelser er lette og sjove at lave sammen med børn.
Alt hvad du har brug for dette:
1. Velsmagende og smukke slik.
2. Bånd til dressing.
3. Crepe papir.
4. Saks.
5. nytårs forudsigelser (på tryk eller skriftlig).
Forudsigelige slik

Lav forudsigelser først. Den nemmeste måde at finde dem på Internettet og udskrive. Du kan skrive for hånd, det vil være oprigtigt og mere behageligt. Forudsigelser kan være i en komisk form, i poesi eller prosa. Du kan endda komponere dem selv, hvis fantasi tillader det!
For at fremstille et slik med en forudsigelse skal du klippe et rektangel fra crepe-papiret ved øjet, ledes af størrelsen på dine slik samt af, hvordan du vil indpakke. Du kan pakke slik helt ind, eller du kan let lade slikpakningerne stikke ud på siderne. Vi slukker forudsigelsen og afskærer to fletninger på 10 cm.
Forudsigelige slik

Vi anvender forudsigelsen på sliket og pak det ind i papir, bind det med tape på begge sider og ved hjælp af en saks forvandler vi båndet til smukke krøller!
Forudsigelige slik

Forudsigelige slik

Vi gør det samme med de andre slik.
Vi lægger alle slik i en kasse. Nu kan alle slægtninge og venner, der kommer på besøg i dig, vælge en vidunderlig sød med en venlig og munter forudsigelse for næste år!
Forudsigelige slik
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner