DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hvis du er vant til at lave små håndlavede mesterværker med dine egne hænder, og som det ofte er tilfældet, er der organiserede stykker af organza i dine kreative skraldespande, så vil det være en vidunderlig idé at lave meget delikate blomster af det. Du kan bruge dem som en broche, dekorere dem med en hårbånd, håndtaske eller armbånd, eller måske kommer du på noget originalt brug til dem. Den store fordel ved disse blomster er, at de overhovedet ikke rynker, og hvis de pludselig bliver våde, er de bare nødt til at blive lufttørre - deres kronblade retter sig ud igen og vil glæde og glæde andre!
Et andet interessant punkt er en usædvanlig måde at arbejde i deres fremstilling på. Når du begynder at skabe dit lille vidunderlige mesterværk, vil du helt sikkert sætte pris på, hvor spændende og interessant det er - at synge en organza på et lys!
organza blomster

Du har brug for:
- stearinlys og tændstikker;
- saks, stifter, nål og tråd;
- en enkel blyant, muligvis også et par kompasser, en lineal og et viskelæder til at opbygge mønstre;
- et stykke papir i kassen;
- strimler af organza;
- perler, perler, perler eller paljetter, afhængigt af din fantasi.
Først på papir i en kasse tegnes en blomst med en diameter på ca. 12 cm med 5 eller 6 lige store kronblade. Hvis du ønsker at få en vandlilje som et resultat, skal du lave 4 afrundede kronblade, og hvis du har en krysantemum, skal du lave 12 aflange kronblade. Men det at starte med krysantemum i denne teknik er ikke den bedste idé, for for at synge 12 tynde kronblade, skal du allerede have mindst en lille smule og erfaring. Den mest optimale - 6 kronblade. Derefter kan du variere antallet og formen på kronbladene samt diameteren på hele udløbet.
organza blomster

organza blomster

organza blomster

Skær derefter et papirmønster ud. Vi lægger organzaen i 4 lag, og efter at have pålagt et mønster på toppen hugger vi alt sammen ved hjælp af stifter. Nu grovt langs konturen, skær blomsten groft. Organza er et vanskeligt materiale, dets lag glider og skifter hele tiden, men dette bør ikke forstyrre dig på dette tidspunkt. Uanset hvad er den endelige form af blomsten ikke knyttet til saksen, men til lyset. Derfor, hvis dine kronblade er ujævn, skæv og ujævn, vil blomsten herfra kun se mere livlig og mere naturlig ud. I hvert emne skærer vi kronbladene til midten og efterlader et uklippet område lige i midten med en diameter på ca. 1 cm. I alt skal 8-12 emner skæres fra stoffet.
organza blomster

organza blomster

organza blomster

organza blomster

Nu går vi videre til den mest fascinerende fase af blomsterproduktion. Vi tænder et stearinlys og begynder omhyggeligt at arbejde på kanterne på hvert emne. Vi tager ét emne og synger dets kanter på en flamme. Organza er et syntetisk materiale, og det er nok bare at bringe kanten af ​​blomsten 2-3 cm væk fra siden af ​​flammen, når udskæringen smelter. For at gøre formen mere livlig er du nødt til at bringe ikke kun til siden af ​​flammen, men også over den. Hemmeligheden er, at når du holder en skive over flammen 5-6 cm over lyset, smelter den ikke kun, men bøjes også smukt og får en bisarr bølget bøjning af kanterne. Her skal du være meget omhyggelig med ikke at svidde fingrene og ikke forbrænde eller rettere sagt ikke at smelte hele emnet helt. Kronbladene vil være ujævn med forskellige bøjninger og forskellige længder. Dette er normalt. De smeltede kanter viser sig som regel mørkere end tonen i stoffet, især hvis lyset falmer under drift.
organza blomster

organza blomster

organza blomster

Når alle blanke er udarbejdet, fortsætter vi til blomsten.
organza blomster

organza blomster

organza blomster

organza blomster

organza blomster

Vi samler alle emner sammen i den ønskede rækkefølge og fastgør midten med en stift. Vi trækker nålen ind i tonen på perlerne. Først med flere sømme, fastgør vi alle lagene af organza og spænd tråden på den forkerte side. Derefter bringer vi igen tråden til forsiden og syr perler ovenpå stingene. Du kan ikke bare sy perler og perler, men snor dem i form af pollen, løkker osv., Som din oplevelse og fantasi fortæller dig. Til sidst skal tråden bringes tilbage til den anden side og fastgøres igen. Dit lille tekstilmesterværk er klar!
organza blomster

organza blomster

organza blomster
Gå tilbage
Kommentarer (2)
 1. Kat
  #1 Kat gæster 4. december 2016 19:11
  1
  Mareridt, alle brændte
 2. marina
  #2 marina gæster 12. december 2017 16:38
  0
  Ja, jeg er enig. Svidd hel blomst. Meget slurvet gjort.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner