DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hvor dejligt at have smukke og originale smykker, som ingen andre har. Og hvis du laver dem selv, er det dobbelt rart at bære sådanne smykker. Jeg vil dele mit værksted om fremstilling af perler af perler og stof, som jeg lavede til mig selv. Jeg håber, du også nyder dem.
For at gøre dette, tag: lidt stof, store og små perler, filt, dekorativ ledning, lås (sælges i syforretninger), syntetisk vinterisator.
Perlernes design og farve kan være enhver. Jeg havde et plettet stof, og til det hentede jeg brune perler, bordeauxfilt og brun blonder.
Stofperler

Vi folder et rektangulært stykke stof i halvdelen eller klipper små rektangler ud af det, som vi også foldes i to. Vi syr dem på maskinen på den modsatte side fra folden. De resulterende rektangler med sider på ca. 2 - 2,5 og 3,5 - 4 cm.
Derefter forkorter vi endnu en side og vrider os. Vi fylder rektanglet med en syntetisk vinterisator og syr den op. Det viser sig ruller. Sådanne ruller har brug for 7 stykker.
Stofperler

Fra filt skar vi små blomster ud, 1 cm i diameter. Der kræves 14 blomster.
Stofperler

Lad os nu begynde at indsamle perlerne. Vi sætter en rød tråd eller tynd fiskelinje i nålen og samler perlerne i følgende rækkefølge: en lille perle - en filtblomst - en rulle - en filtblomst - en lille perle - en stor perle - en lille perle - en filtblomst osv.
Stofperler

Den sidste skulle igen være en lille perle. Men inden vi lægger de sidste perler på fiskeriet på begge sider, syr vi den voksede ledning. Du har brug for en ledning med en længde på 80-100 cm. Skær ledningen i to identiske dele, og fold dem derefter i to. Sy til perlerne fra to ender.
Stofperler

Derefter lægger vi en perle på snøret og binder en knude. Efter to centimeter kan yderligere 1-2 perler fastgøres på samme måde.
Stofperler

Filtblomster børster ikke pænt, så de kan sys forsigtigt og usynligt til rullerne med en simpel rød tråd. Nu fastgør vi låsen. Perler er klar.
Stofperler

Stofperler

Perler med 6 ruller og 5 store perler er ikke meget lange - lige under den jugulære fossa (hulhul mellem halsbenene). Hvis du ønsker længere perler, skal du bare bruge flere detaljer. Lange perler kan også dekoreres med en blomst eller bue lavet af stof og filt, der passer til.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner