DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Hurtig suppe med pølser
Hvem skal give håndfladen til udseendet af en sådan første skål? Tyskerne og østrigere har længe brugt røget kød, kogt dem på grillen og stegt i en gryde. Flydende retter med røget pølser er ikke ualmindelige i forskellige restauranter rundt om i verden. Denne opskrift indebærer også, at du vil tilføje noget til din. Vær venlig, i ethvert køkken - hjemme eller i den mest berømte restaurant - kan og bør du eksperimentere. Og her er et tip: tilføj en næse. Og smagen på suppen ændrer sig dramatisk!
Ingredienser pr. Liter pande:
kartofler - to eller tre stykker; røget pølser - tre (almindelig størrelse) eller seks stk., hvis de er små; løg og gulerødder - en hver, selleri - en eller to grene; vand, vegetabilsk olie, krydderier efter behov.
Sådan laver man mad:
start med grøntsager. Fjern skrælen fra løgen, skræl gulerødderne og kartoflerne, inden du skreller disse produkter og selleri under en strøm af koldt vand. derefter
• hugg fin løg, selleri og også, eller som du vil, pølser, gulerødder og kartofler;
Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

• læg kartofler og gulerødder i let saltet vand;
• steg naturligt i olie, løg og selleri;
• Så snart de begynder at rouge, tilføjes røget kød til dem.
Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Vent på, at grøntsagerne koger, overfør de stegt mad til dem. Rør om suppen, og krydre den med krydderier. Fjern omhyggeligt skala fra opvaskenes vægge (du kan bruge et lille stykke gasbind).
Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe

Hvordan dekoreres en sådan første skål? dette gøres bedst med greener. Persille og dild, koriander kan give en suppe med røget pølser et strejf af friskhed og lethed.
Det viser sig, at der kan undgås kødbuljong. Og resultatet? Ikke værre, tjek!
Hurtig pølsesuppe

Hurtig pølsesuppe
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner