DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Mange designere kan godt lide at bruge gips i deres arbejde. Og ikke forgæves. Når alt kommer til alt, er gips et forholdsvis billigt materiale, og der er utallige muligheder for dets anvendelse.
I dag laver vi enkle gipsafstøbninger med nytårs tema.
Vi har brug for:
• gips;
• elastisk beholder med vand;
• ske
• forme til støbning.

Først skal du forberede alle materialer. Beholderen til mørtelen og formen til støbegodserne skal være fleksible for let at fjerne gipsen fra dem. Brug helst blød silikone eller gummibeholdere. I denne mesterklasse blev der imidlertid brugt en almindelig engangs kop og plastforme til sæbe.
Julelegetøj fra gips

Så lad os komme i gang:
Hæld lidt gips i et glas vand og omrør godt.
Julelegetøj fra gips

Vi opnår konsistensen af ​​flydende creme fraiche uden klumper.
Julelegetøj fra gips

Nogle skriver, at konsistensen skal være som tyk creme fraiche, men jo tykkere opløsningen er, desto hurtigere hærder den. Du har simpelthen ikke tid til at udfylde en sådan masse i formularen, eller den vil ikke udfylde alle de små detaljer.
Hvis du beslutter at caste en figur, hvor der er en almindelig baggrund og en masse små detaljer, vil det være rationelt at male blandingen med det samme i farven på den tilsigtede baggrund og male små detaljer, når figuren stivner.
Julelegetøj fra gips

For at gøre dette skal du først farve vandet og derefter hælde gips i det. Det er meget praktisk at bruge pulverfarvestoffer til dette, som for eksempel forblev efter påske.
Efter fortynding af opløsningen hældes den hurtigt i forme og næsten øjeblikkeligt, så snart gipsen begynder at sætte sig, men stadig blød, med en tandstikker eller med en hvilken som helst skarp genstand, skaber vi huller på de produkter, som du planlægger at suspendere derefter.
Julelegetøj fra gips

Efter fuldstændig størkning vil det være meget vanskeligere at fremstille et hul.
Efter ca. 30 minutter, hvis produktet er lille, skal du tage vores støbegods ud og lade [1.jpg] tørre helt.
Julelegetøj fra gips

Hældetiden afhænger af produktets størrelse og stuetemperatur.
Efter tørring males de resulterende figurer og lakker dem. Du kan male gipsproduktet med enhver tilgængelig maling, men det er mere praktisk at gøre dette med akrylfarvestoffer.
Julelegetøj fra gips

Julelegetøj fra gips

Julelegetøj fra gips

PS: Det er bedre ikke at vaske glasset til klargøring af opløsningen, men lad det være, indtil gipsen på væggene hærder. Derefter kan du let fjerne den resterende opløsning og smide den i papirkurven. Derfor bruger vi et elastisk glas. Hvis du vasker resten i vasken, bliver det tilstoppet!
Kommentarer (1)
  1. Svetlana
    #1 Svetlana gæster 23. december 2015 19:21
    0
    Tak for ideen. Skal drage fordel. Det vigtigste at finde forme.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner