DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Juletræ lavet af bølgepapir
I dag var jeg så heldig at ved et uheld deltage i en af ​​lektioner i kunststudiet, hvor min kæreste arbejder som lærer. Heldigvis har jeg en vane næsten altid at have et kamera med mig, hvilket giver mig muligheden for at fange det mest interessante til enhver tid. Lige nu kom han godt med for mig. Meget snart giver klokkeslættets klokkeslæt besked om det nye år, og børnene sammen med lærerne forbereder håndlavede overraskelser for deres forældre. De er overbevist om, at et sådant juletræ lavet af bølgepapir, der er lavet af dem selv, vil være en vidunderlig nytårsgave til mødre og fædre.
Bølgepapir juletræ

Og ja, enhver formfremstille legeringerlavet af små børns små hænder er uden tvivl meget mere værdifulde end varer, der er købt i butikken, selv af den bedste kvalitet. Derudover kan et hjemmelavet juletræ laves i alle størrelser og bruges som nytårsgods, give venner eller familie eller dekorere nytårsinteriøret med det. Og vores juletræ vil være ret høj (ca. 40 cm.), Og under det kan du med sikkerhed skjule en flaske champagne (det betyder ikke noget, om det er et barn eller en voksen) ved at placere den på det festlige bord.
For at fremstille et sådant juletræ kræves følgende materiale: et ark pap, bølgepapir, en limpistol og en saks.
Bølgepapir juletræ

Nu om hvordan man laver et juletræ af bølgepapir:
Vi skærer en fjerdedel af cirklen ud af papen (hvis radius er 40 cm), drejer den i form af en kegle og limer kanterne med en pistol.
Bølgepapir juletræ

Bølgepapir juletræ

Klip en strimmel med en længde på to og en halv gang keglenes højde, ca. 18 cm bred, fra rullen af ​​bølgepapir med grøn farve.
Bølgepapir juletræ

Vi bøjer papiret i halvdelen langs hele længden, og når vi har påført et tyndt lag lim, når vi trækker tilbage fra kanten på 1 cm, forbinder vi.
Bølgepapir juletræ

Bølgepapir juletræ

På foldelinjen strækker vi det bølgepapir lidt (da det er let at give) og derved danne små samlinger.
Bølgepapir juletræ

Vi limer centimeteren, der tidligere blev tilbage, over hele stripens længde med lim og limer til keglen (startende fra bunden) i en spiral (det vil sige i en vinkel) helt til toppen.
Bølgepapir juletræ

Bølgepapir juletræ

Nu gjenstår det at lave smukke blomster ud af bølgepapir i andre farver og pynte juletræet med dem.
Bølgepapir juletræ

Eller hænge på det perler samlet i form af en krans. Smart juletræ er klar. Nyd dit arbejde!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner