DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Broderi" Angel "- legetøj til juletræ
Gaverlavet af dig uden for konkurrence for venner og bekendte. Nytår er magi og mirakler, og denne gang forårsager nostalgi i barndommen for en let holdning til livet. Derefter var det muligt at bruge en masse tid på at spille spil, håndarbejde, gå ... Og nu er vi blevet voksne og bruger mindre og mindre tid til os selv. At lave legetøj til juletræer med egne hænder er ikke kun en måde at glæde kære, men også en mulighed for at tænke på det evige og bruge tid med fordel. Vi fortæller dig, hvordan du broderer juleengle.

Dette er et simpelt job og tager højst tre timer, selv for en begyndernålkvind. også broderi også interesseret i piger. Takket være det grove plastik lærred vil børn forstå, hvor tråden går.

Til brodering har du brug for:
- plastik lærred;
- gevind "tandtråd";
- nål med et bredt øje;
- ordning (vedhæftet)
- saks.
Decoupage skumklokker


Processen med brodering.
Forbered alle nødvendige ting.
Lærred er et ternet stof (i dette tilfælde plast), praktisk til at tælle broderi (et hvor du har brug for at kontrollere mønsteret i processen med kreativitet).
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Nålen til broderi er tykkere end normalt, så en tyk tråd kommer ind i øjet. Til dette arbejde vil vi folde tråden i to.
Decoupage skumklokker

Gennemgå nøje mønsteret og vælg de relevante tråde. Find midten af ​​billedet, og tæl, hvor mange celler til venstre der er tilbage indtil slutningen af ​​billedet. Da dette mønster er symmetrisk, vil det være lettere at udføre, og for børn, der bare begynder at brodere, vil det være praktisk. Traditionelt skal du starte processen med at lave et legetøj ved at bevæge dig fra bund til top og også danne rækker fra venstre til højre. Vi broderer med et kors for at fylde hele sektionen (i modsætning til tapestryssømmen, som kan broderes på et stof lærred, er sømmen en måde). Forbered først tråden. Klip tråden i tråden ca. “tre alen” lang, fold den i to og træk de to ender ind i nålen. Øjlet i slutningen tjener til at sikre tråden på den forkerte side.
Decoupage skumklokker

Da legetøjet er lavet til et juletræ, skal det se pænt ud fra indersiden. For at gøre dette vil vi brodere i rækker, lægge maskerne jævnt. Begynd at brodere den første række med den venstre søm. Ikke hvert kryds broderes separat. Gå først igennem rækken med sting fra nederste venstre hjørne til øverste højre, på vej tilbage, gå gennem den samme række fra øverste højre hjørne til nederste venstre hjørne af cellen.
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Sørg for, at tråden ligger jævnt uden knob, klamrer sig fast.
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Hvis tråden slutter i midten af ​​rækken, skal du begynde at brodere i samme retning med en ny tråd.
Stram ikke sømme for stramt: du bliver nødt til at spænde tråden ved at føre den gennem de forkerte sømme.
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Start hver nye tråd med en løkke i slutningen.
Efter at have brodert den lille krop af en engel, gå til ansigt og hår. Du har brug for tråde i fem farver: beige, hvid, rødlig eller gul, rød og blå.
I slutningen af ​​arbejdet skal du omhyggeligt udskære arbejdet, men så broderiet ikke blomstrer.
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Fastgør et reb til engelen og hæng det på juletræet, du kan dekorere væggen.
Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Decoupage skumklokker

Legetøjets højde er ret stor (10-15 cm), så engelen er også velegnet til at dekorere levende juletræer på gaden: i din have, skole eller i parken. Godt nytår!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner