DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Kage" Prag "
Der er mange opskrifter på Pragkagen, de er alle ens og på samme tid ikke ens. Men de er forenet af en. Prag er en utrolig lækker chokoladekage, meget let i udførelsen. Her er vores Prag kage opskrift, bevist gennem årene. Ved første øjekast kan det se ud som om der er mange ingredienser, og kagen vil være vanskelig at tilberede. Dette er slet ikke sandt. Denne kage kan tilberedes selv af et barn eller en uerfaren værtinde.
Følgende ingredienser er nødvendige for at fremstille Pragkagen:
Til testen:
 • 2 æg
 • 200 g creme fraiche (15-20% fedtindhold),
 • Et glas sukker
 • To glas mel (ca. 500 g),
 • Kondenseret mælk (200 ml),
 • Bagepulverpose,
 • Kakao (2-3 teskefulde)

Til fløde:
 • Kondenseret mælk
 • Smør (det er også nødvendigt for at smøre formen)
 • kakao,
 • Vaniljesukker.

Vi tager ingredienserne til cremen i mængden "efter smag", du kan også lave en chokoladecreme i henhold til din velprøvede opskrift.
Tilføj eventuelt nødder, bananer, stykker mørk chokolade.
Kage Prag

Kage Prag

Pisk først ægene med sukker. Det er ikke nødvendigt at gøre dette med en mixer, bare slå med en gaffel eller en visp, indtil skum vises. Tilsæt creme fraiche og kondenseret mælk til æggene. Bland grundigt. Tilsæt nu alle de løse ingredienser. Grundigt sigtet mel (for at specificere nøjagtigt, hvor meget mel du har brug for er umuligt. Du skal få en tyk, men flydende dej), bagepulver (du kan i stedet bruge 2 tsk soda), kakao. Æg dejen grundigt ind, indtil alle klumper af mel og kakao er spredt.
Kage Prag

Bag kagen i smurt form. Kager kan bages på to måder. Hæld al dejen på én gang, og skær den derefter i to kager. Eller del dejen i to dele og bages efter tur. Jeg foretrækker den første mulighed, da de skårne kager er bedre mættet med fløde. Det er dog værd at overveje, at dejen er meget stigende i størrelse og kan bages i lang tid i midten. Jeg bager min kage i langsomt komfur i 60-70 minutter (længere end "Bagning" -tilstanden tilbyder). Hvis du bruger en ovn, er det bedst at tage en dyb bageri og sørge for, at dejen ikke brænder. Hvis du savnede kagen, og den er let forbrændt, skal du vente på, at kagen afkøles fuldstændigt og skrab den brændte del forsigtigt af med en kniv. Mens kagen er bagt og afkølet, kan du tilberede en fløde. For at gøre dette, slog vi det blødgørede smør ved stuetemperatur med kondenseret mælk og 2-3 spsk kakao samt vaniljesukker.
Kage Prag

Når kagerne er helt afkølet, smør dem med fløde. Tilsæt bananer (nødder) i midten mellem de to kager.
Kage Prag

Kage Prag

Vi pynter den øverste kage med chokoladechips, stykker chokolade, nødder. Vi lader kagen ligge i blød i køleskabet i flere timer.
Bon appetit!
Kage Prag

Kage Prag
Gå tilbage
Kommentarer (1)
 1. Irinaalexa
  #1 Irinaalexa gæster 27. august 2017 14:53 kl.
  0
  Tak for opskriften! Hele tiden tænkte jeg, at det var besværligt og længe at fremstille Prag-kagen. Men din opskrift er noget. Det viste sig, at alt er virkelig enkelt, og forestil dig, at alt blev klaret med det samme. Om, at det er utroligt lækkert at tale, er ikke længere nødvendigt.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner