DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Nytårsaften Gran Tree Topiary
I påvente af det nye år vil jeg glæde mig og kære med alle mulige nytårsattributter. Og det vigtigste symbol på det nye år er selvfølgelig juletræet! En sådan juletræ topiary vil dekorere et skrivebord på et kontor eller et rum i et hus, og en slik overraskelse vil glæde en sød tand.
For at fremstille et juletræ fra sisal har du brug for følgende materialer:
1. Sisalgrøn og beige (på et juletræ, 28 cm højt og en basisdiameter på 10 cm, to meter sisal 50 cm bred),
2. En garnkugle,
3. Papp
4. saks,
5. PVA-lim,
6. Papp
7. Dekorative smykker (perler, kranser, bolde, gnister osv.),
8. slik
9. hæftemaskine,
10. Bølgepapir,
11. Handsker.
Jul Topiary Gran-træ

Lav først en kegle af pap, fastgør den med en hæftemaskine eller lim. Det er ikke nødvendigt at lave en bred base af keglen, da et sådant juletræ næsten fordobles i bredden på grund af kuglerne. Pakk forsigtigt papkeglen med garn. Du skal starte fra toppen af ​​keglen og sikre garnens hale med lim. Yderligere kan limen påføres langs keglenes generatrix og fortsætte med at indpakkes, en masse lim, der skal hældes, er ikke nødvendig. I slutningen kan garnhalen sikres med en hæftemaskine flere steder for pålidelighed. Tråd er ikke kun nødvendigt for at styrke keglen, det vil også skabe en smuk base. Hvis et kegle pakket ind i garn et sted mellem sisalkuglerne skinner igennem, vil det være smukt.
Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Det næste trin er at skjule en slik overraskelse i en kegle. Hæld slik i keglen, og fastgør bunden med grønt bølgepapir ved hjælp af en hæftemaskine. Vi skærer forsigtigt overskydende af. Papiret er tykt og stærkt og holder sikkert. Det er okay, hvis kanterne er lidt slurvede. Alt dette er dækket med sisalkugler.
Lad keglen tørre, lad os begynde at rulle sisalkuglerne. Det er bedre at rulle handskede kugler, da materialet er ridset. Vi ruller kugler i omtrent samme størrelse, tætte. Tette kugler ser pænere ud og klæber bedre. Når kuglerne er klar, lim dem på keglen. Vi starter fra bund til top i rækkefølge. Du kan holde dig tilfældigt, eller du kan komme med et slags mønster og følge det. Lim en kugle på toppen for at få den til at ligne et juletræ.
Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Jul Topiary Gran-træ

Når juletræet er limet med sisalkugler, fortsætter vi med at dekorere. Vi indpakker juletræet med røde perler og limer på en kaotisk perleperler (store hvide og små beige).
Juletræets topiary med en slik overraskelse fra sisal er klar!
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner