DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Strandpose lavet af plastflasker
Måske var min familie meget heldig, da vi bor i en by beliggende på bredden af ​​en dyb flod. Omkring den smukke natur, en række buske og træer, duften af ​​steppe blomster! Da sommersæsonen begynder, finder de fleste af vores små byer næsten hver dag mindst en time for at "løbe ud for at svømme"!

Så hver gang jeg gik på stranden, tog jeg en taske med et håndklæde med mig, gik med nogle ting og gik en svømmetur. Når jeg engang tænkte på, hvor meget du kan bære disse allerede kede pakker med mig, og kan jeg erstatte dem med noget ?!

Selvfølgelig kan du købe en strandtaske uden problemer, men denne mulighed passer mig ikke lidt - jeg kan godt lide, at tingene "mine ting" er individuelle og usædvanlige, generelt ikke som alle andre, samtidig med at de er så moderigtige og behagelige som muligt!

Søg efter en passende mulighed.
Som en nysgerrig og hurtigt trænet person besluttede jeg at sy en strandtaske, som alene kan bruges til sommerture til floden. Ideen fascinerede naturligvis mig med det samme, kun på Internettet fandt jeg en masse tilbud, som det var umuligt at afvise og bestemt ville sy en sommerpose, tro ikke på det - fra almindelige plastflasker!

Efter at have studeret alle detaljerne fyldte jeg op med lette flasker; jeg vil sige, at det er mere ønskeligt at vælge "kopecks" og større flasker. Store flasker er simpelthen tættere og lettere at arbejde med. Vi vælger også trådene i den ønskede skygge, jeg satte mig på en kugle af sorte og brune tråde, tog den sædvanlige, billigste uld og satte mig i gang. Som du kan se, vinder vi markant med hensyn til omkostninger, lad os se, hvad resultatet er!

Høst høstens komponenter.
Min taske består af 10 elementer, der er fastgjort sammen. Af disse, 4 elementer, er dette bagvæggen i posen og følgelig bagvæggen af ​​den (i alt 8). Jeg siger med det samme, at der ikke er nogen bund, det opnås ved at folde posens for- og bagvægge, som er stablet sammen. Sidedelene er også 2 elementer og 3 på håndtaget, som kan have helt forskellige længder. De såkaldte “elementer” er rektangler i forskellige længder og firkanter. Så når vi har afskåret alt unødvendigt fra flasken, glatter vi plastikpladen maksimalt og skærer de nødvendige detaljer ud af det.


For- og bagvægge.
2 rektangler med siderne 10 x 22 cm, 2 rektangler med siderne 10 x 21 cm, 1 rektangel med siderne 10 x 22 cm og 2 firkanter med siderne 11 og 11 cm.

Sidedele.
2 rektangler med siderne 10 x 20 cm.

Håndterer.
3 rektangler med siderne 6 x 21 cm.

strand taske lavet af plastflasker


Bemærk, at materialet fra plastflasker ikke vil være meget praktisk at bruge til yderligere dekoration, så kanterne på alle elementer er let afrundede med almindelig saks.
Dernæst tager vi en stor "sigøjner" nål og kapper hvert forberedt element, som imiterer strikning Hækl efter princippet om "gennemgangstrin". Først trimmet jeg den med sort tråd, hvorefter jeg syede en anden række over den med brune tråde, efter min mening viste det sig attraktivt. Efter at have hylet hver detalje, bliver alle posens elementer ikke så vinklede og allerede lidt attraktive!
Mange, for nemheds skyld, fremstiller man først huller i plastikken med en hulstans, derefter foret foringen. Jeg må sige, at der ikke skete noget med det samme, da plastikken konstant bevæger sig, og hullerne bliver ujævne, hvilket man i princippet ser på billedet af posen på et af elementerne.

Forbindelsen af ​​posens hovedkomponenter.
Når alle elementer er beklædt, begynder vi at forbinde dem.Detaljer fastgøres simpelthen ved hjælp af det samme "krabbetrin". Vi starter fra for- og bagvæggen, dette vil være et enkelt lærred, som vi derefter ruller op i midten. Efter foldning vil produktet være lidt "vinklet", men når posen er færdig til slut, forsvinder denne bagatel.
strand taske lavet af plastflasker

Generelt skal lærredet være som på billedet og kombinere elementer i passende størrelser. Vi foldes i to, bestemme nøjagtigt midten og langs kanterne (siderne), som vi syr på sidedelene en efter en, og danner posens indre område. Sy på siderne, der starter fra bunden, nøjagtigt fra midten, bevæger sig væk fra begge sider til toppen.

Når du har tilsluttet alle hoveddelene, ser dit produkt ud på billedet.
strand taske lavet af plastflasker

Indefra og ud.
strand taske lavet af plastflasker

strand taske lavet af plastflasker

Sy en pen
Detaljer om håndtaget, og vi har tre af dem igen sammenkoblet foto.
strand taske lavet af plastflasker

strand taske lavet af plastflasker

Sy hver kant til hoveddelen af ​​sommerstrandsækket. I princippet er vores taske klar!
strand taske lavet af plastflasker

strand taske lavet af plastflasker

Taskefor
Som du ser, ser det ud til at være lidt rustikt, så jeg besluttede desuden at sy en "foring". Merki fjernede fra hovedduken og syede en sådan taske her, og syede desuden en lomme på den.
strand taske lavet af plastflasker

Den øverste del af puden var beskåret med indlæg, hvilket gav den en præsentation!
Vi drejer foringen på den forkerte side og syr i posen.
strand taske lavet af plastflasker

Det samme materiale som brugt på foringen sys til elementerne i håndtaget.
strand taske lavet af plastflasker

nedlukning
Stranden, sommerposen lukker ikke, så den vil være lidt fremspringet, når den er fyldt. For at fjerne denne ulempe skal du sy et knaphul og en stor knap.
strand taske lavet af plastflasker

Vi rejser til stranden med en ny, stilfuld strandtaske.
strand taske lavet af plastflasker

Ved hjælp af denne prøve til at fremstille poser kan du tage garn og flasker i forskellige farver, som giver dig mulighed for at få et helt andet, men ikke mindre originalt produkt. Derudover kan du sy et bånd, en lynlås i stedet for en knap. Til min overraskelse var sommerstrandsækket ikke kun rummelig, men også behagelig. På trods af at posens størrelse er lille, kan den modstå en ganske anstændig vægt!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner