DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Elegante krukker til køkkenet
Hver elskerinde løser på sin egen måde problemet med at opbevare korn i køkkenet. Nogen bruger specielle retter, der kan købes i butikken, nogen, der ikke "gider", bruger glas dåser eller dåser, f.eks. Fra kaffe eller konservering. Og nogen opbevarer korn i poser. Men du vil virkelig have, at køkkenet ikke kun er behageligt og funktionelt, men også smukt, usædvanligt og endda elegant.
Jeg vil gerne dele hemmeligheden med at lave smukke krukker til korn med minimale pengeomkostninger. For basen går alle retter, hvor du som sædvanligt gemmer forsyninger. Selv en glasbakke vil blive attraktiv og interessant efter vores arbejde med det.
Til arbejde har vi brug for:
- basis (bank)
- stof (jeg brugte et gråt lærred, men jute ser godt ud);
- garn;
- notering på en laserprinter med navnene på korn (findes på Internettet, men du kan selv skrive og dekorere indskriften);
- fil;
- klæbebånd;
- PVA lim;
- dobbeltsidet bånd;
- akryllak.

Før du begynder på arbejde, skal du udskrive en tegning med kornets navn på almindeligt kontorpapir, som vil blive opbevaret i denne skål. Dog vil det være lidt tykt til vores arbejde, fordi jeg vil overbringe strukturen på stoffet, og derfor skal det stratificeres. Vi gør det på den mest tilgængelige måde. Til dette har vi brug for bånd.
Elegante krukker til køkkenet

På bagsiden af ​​udskriften (hvid side) limer vi et bredt klæbebåndoverlag på hele overfladen. Vi presser med en spatel med tryk (jeg brugte et unødvendigt plastkort) for at slippe af med luftbobler, der kunne komme under klæbebåndet.
Elegante krukker til køkkenet

Fjern nu båndet forsigtigt fra hjørnet. Han efterlader os med det øverste lag papir. Det forbliver et tyndt, næsten servietlignende billede.
Elegante krukker til køkkenet

Lad os gå videre til at forberede stoffet. Ved at måle basens omkreds og højde - klip et stykke stof.
Elegante krukker til køkkenet

De øverste og nedre kanter er fortrinsvis lidt spredt.
Elegante krukker til køkkenet

I en afstand af 1 cm fra kanten, sy "nål frem", sy med garn.
Elegante krukker til køkkenet

Elegante krukker til køkkenet

Derefter begynder vi at arbejde med billedet. Dyp det i vand og lad det blive vådt lidt (du skal ikke holde det i vand i lang tid, ellers bliver billedet slap og begynder at rive lige i dine hænder).
Elegante krukker til køkkenet

Vi tager den ud af vandet og lægger den på filen ned med et trykt billede.
Elegante krukker til køkkenet

Vi fjerner overskydende fugtighed med et serviet og retter billedet nøjagtigt på filen. Vi gør dette med ekstrem forsigtighed, fordi vådt papir er meget let at beskadige. Vi dækker med et lag lim.
Elegante krukker til køkkenet

Vi lægger billedfilen på stoffet og bruger en spatel (eller plastkort) til at udjævne overfladen med tryk. Og først derefter fjernes filen forsigtigt.
Elegante krukker til køkkenet

Lad det tørre. Lim derefter stoffet på den ene side af dåsen ved hjælp af dobbeltsidet tape. Vi laver en søm, det kan være den mest forskellige. Jeg lavede et kors.
Elegante krukker til køkkenet

Nu dækker vi alt dette med et lag akryllak og nyder arbejdet.
Elegante krukker til køkkenet

Et lille tip: Hvis dåserne er gennemsigtige, ville det være bedre at først male dem med hvid maling. Du kan bruge akryl eller vandbaseret. Så er alle de krukker, du har, nøjagtigt de samme. Nå, selvfølgelig, tilslutt fantasien, og du vil helt sikkert få succes.
Held og lykke
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner