DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Hvordan man pakker en gave
På tærsklen til nytårsferien er mange interesseret i, hvordan man pakker en gave? Denne artikel hjælper dig med at tackle denne opgave uden besvær. Der er mange måder at pakke gaver på, men vi tilbyder de enkleste og vigtigst økonomiske muligheder. Valgmulighederne nedenfor gælder for gaver i forskellige former.
1. Vi har brug for alle slags emballage og bølgepapir samt farvet pap.
Sådan pakkes en gave

2. Følgende værktøjer og materialer bruges til dekoration:

• Klæbebåndet er smalt.
• Dobbeltsidet bånd.
• Saks.
• Hæftemaskine.
• Lim.
• Blyant.
• Lineal.
• Forskellige bånd, reb, blonder, glitter.
Sådan pakkes en gave

3. Den første gaveindpakningsmulighed er velegnet til alle kasser. Læg kassen i midten af ​​papiret med forsiden nedad. Vi indpakker venstre og højre kanter, fastgøres med tape. Vi passerer til sidevæggen. Først bøjer vi sidehjørnerne. Fastgør derefter de øverste og nederste dele med tape. Bemærk, at kassen stadig ligger med forsiden nedad, hvorfor vi først bøjede det øverste hjørne og først derefter det nederste.
Sådan pakkes en gave

4. Stram båndet på tværs, og gaven er klar.
Sådan pakkes en gave

5. Den anden mulighed er velegnet til bløde ting, der er lette at rulle ind i et rør. Vi lægger gaven tættere på kanten af ​​indpakningspapiret. Bare indpak det uden tricks. Vi binder en båndbue fra hver kant. Spred kanterne på sliket. Og den anden gave er klar.
Sådan pakkes en gave

Sådan pakkes en gave

Sådan pakkes en gave

6. Den tredje mulighed for smykker og penge. I henhold til skabelonen skærer vi en sådan figur ud. Vi bøjer fire kronblade i den fremtidige kasse. Fold boksen. Bemærk, at hvert kronblad indeholder det forrige. For at fastgøre kassen i lukket tilstand er der ikke behov for særlige fastgørelseselementer. Så tilføjer vi et hvidt bånd bare for skønhed. Vi fastgør båndet med dobbeltsidet bånd.
Sådan pakkes en gave

Sådan pakkes en gave

7. Den fjerde mulighed er konvoluttypen. Flade ting er meget praktisk at pakke på denne måde. Vi lægger en gave i centrum. Vi bøjer kanterne skiftevis. Først til venstre og højre og derefter øverst og nederst. Vi fikserer dem med bånd. Vi laver en asymmetrisk bue med et tyndt bånd.
Sådan pakkes en gave

8. Den femte mulighed er en volumetrisk boks. I en sådan kasse kan du lægge enhver gave. Slik, tørklæder, smykker, kosmetik og meget mere kan let placeres i pakken. Du kan oprette en sådan kasse i alle størrelser, til dette er det helt valgfrit at udskrive en skabelon. Du kan blot tegne en kontur i den ønskede størrelse for hånd. Overfør skabelonen til papir. Klip det ud. Lim langs sømmen, og lav en bue fra juleglitter.
Sådan pakkes en gave

9. Pak flasken. For at gøre dette skal du bruge en halsdæk eller ethvert stykke passende materiale. Størrelsen på stoffet afhænger af flaskens størrelse. Vi lægger flasken diagonalt. Bind en knude. Vi binder den øverste hale i en knude med den resterende frie vinkel på tørklædet. Gør det samme med bunden.
10. Flasken er klar til at gå i hænderne på modtageren af ​​gaven.
Sådan pakkes en gave

Sådan pakkes en gave

11. Og disse gaver pakket af os venter på, at det rigtige øjeblik går under træet.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner